Τα 5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις πριν το σeξ

Τα 5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις πριν το σeξ

Το σeξ αποτελεί τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, η διαδικασία, μπορεί πολλές φορές να φέρει σε δύσκολη θέση εσένα ή τον/την σύντροφό σου αν δεν προσέξεις κάποια πράγματα.

Γι΄αυτό το λόγο, προσπάθησε να αποφύγεις κάποια από τις παρακάτω 5 συνήθειες πριν το σeξ, γιατί το πιθανότερο είναι να μην περάσεις μία ευχάριστη βραδιά.

5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις πριν το σeξ

1. Να φας βαριά

Πραγματικά οι αρνητικές επιπτώσεις της υπερφαγίας πριν το σeξ, θα μπορούσαν από μόνες τους να γεμίσουν ένα ολόκληρο άρθρο επί του θέματος. Από πού να ξεκινήσω; Δυσάρεστη αναπνοή; Από τα πιο συχνά ...περιστατικά. Ή μήπως τα φουσκώματα και η δυσκινησία; Φαντάσου να προσπαθείς να δοκιμάσεις μια καινούρια στάση και να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Να ανεβαίνει ο/η φίλος/η από πάνω και να «βρίσκει» στην κοιλιά σου. Κακό; Σίγουρα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μετά από πολύ φαγητό, τα συμπτώματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης γίνονται πιο έντονα κι ενοχλητικά. Και κατά τη διάρκεια του στοματικού, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι πιο δυσάρεστο. Για να μην αναφερθώ στους «περίεργους ήχους» που μπορούν να καταστρέψουν μια πραγματικά ονειρική βραδιά. Ξενέρωσες αρκετά; Άκου κι αυτό. Αν αντιμετωπίσεις το σεξ σαν μια ακόμη μορφή άσκησης, θα συνειδητοποιήσεις πως το φαγητό πριν από αυτό, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επικίνδυνο και για την υγεία σου. Θυμάσαι που πάντα μας έλεγαν να τρώμε 2 με 3 ώρες πριν από γυμναστήριο, προπόνηση ή κολύμπι; Ε, το σeξ δεν αποτελεί εξαίρεση…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα