Λιστερίωση: Τα πρώτα συμπτώματα - Ποιες τροφές να προσέχετε

Λιστερίωση: Τα πρώτα συμπτώματα - Ποιες τροφές να προσέχετε

Η λιστερίωση είναι πιο πιθανό να προσβάλλει έγκυες γυναίκες και νεογέννητα, ενήλικες ηλικίας 65 ετών και άνω και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η λιστερίωση είναι μια σοβαρή λοίμωξη που συνήθως προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με το βακτήριο Listeria monocytogenes (λιστέρια).

Ποιες τροφές είναι πιο επικίνδυνες;

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα