Τελικά πρέπει ή όχι να κοιμάσαι με κάλτσες;

Έχεις πρόβλημα αϋπνίας, δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς και δεν ξεκουράζεσαι καθόλου, παρά το γεγονός πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα; Μία νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτή που θα σου δώσει τη λύση που ψάχνεις και θα κοιμάσαι σαν πουλάκι

Τα καλά νέα λοιπόν έρχονται από το Global Council on Brain Health που σε μία έρευνα που πραγματοποίησε, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να κοιμάσαι σωστά για την μετέπειτα ζωή σου. Οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως ο τρόπος για να κοιμάσαι ήρεμα είναι να φοράς ένα αξεσουάρ, που ίσως ενίοτε να ξεχνάς.

Αυτό δεν είναι άλλο από τις κάλτσες. Οι έρευνα που πραγματοποιήθηκε λοιπόν αναφέρει, πως αν φοράς κάλτσες κατά τη διάρκεια του ύπνου, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν αυτός να διακοπεί αν τα πόδια σου είναι κρύα.

Ξέχνα λοιπόν εκείνη τη συμβουλή που σου έλεγαν μικρή, πως όταν κοιμάσαι δεν πρέπει να φοράς κάλτσες γιατί οι ειδικοί έχουν άλλη γνώμη και σίγουρα πιο σωστή! Για έναν καλύτερο ύπνο επίσης οι επιστήμονες αναφέρουν, πως πρέπει να αποφεύγεις τις διαφωνίες και τους τσακωμούς πριν κοιμηθείς, να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο, να βγάζεις εκτός δωματίου το κινητό και το tablet σου, όπως επίσης και να μην κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με το κατοικίδιο σου.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα