Η συνδυαστική κατανάλωση σκόρδου και κρεμμυδιού σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με τα συμπεράσματα πρόσφατης έρευνας.
Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ότι η κατανάλωση των συγκεκριμένων λαχανικών με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση των ποσοστών της νόσου στο Πουέρτο Ρίκο.
Η εν λόγω μελέτη είναι η πρώτη πληθυσμιακή έρευνα που πραγματοποιείται, προκειμένου να εξεταστεί η εξέλιξη της νόσου και κατανάλωσης κρεμμυδιού και σκόρδου...
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ