Πώς και πότε να βάζετε το ρύζι στο ψυγείο. Προσοχή στον κίνδυνο δηλητηρίασης

Πώς και πότε να βάζετε το ρύζι στο ψυγείο. Προσοχή στον κίνδυνο δηλητηρίασης

Είναι δυνατόν να πάθετε τροφική δηλητηρίαση από το ξαναζεσταμένο ρύζι; Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το πώς να ξαναζεστένετε οποιοδήποτε τρόφιμο, για να αποφύγετε τον κίνδυνο αυτό.

Το ρύζι είναι ένα βασικό συστατικό στην διατροφή μας, αλλά είναι γνωστό ότι έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Τι πρέπει λοιπόν να προσέχουμε αν θέλουμε να το ξαναζεστάνουμε; Πότε και πώς μπορούμε να το κάνουμε; Μήπως πρέπει να το πετάξουμε;

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Υγεία

-
Σχολιάστε το άρθρο: