Τα 4 ζώδια που είναι καλύτερα να είναι πρώην κι όχι νυν

Τα 4 ζώδια που είναι καλύτερα να είναι πρώην κι όχι νυν

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε ζώδια που συμπαθούμε ή αντιπαθούμε με βάση τα βιώματά μας, όπως για παράδειγμα μια πρώην σχέση ή ένας φίλος που μας πρόδωσε. Η αλήθεια είναι πως το κριτήριο είναι καθαρά υποκειμενικό και έτσι διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση κι από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, ωστόσο, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα προτιμούσαμε να ανήκουν στον παρελθόν μας, δηλαδή να είναι πρώην σχέσεις, παρά να συναναστρεφόμαστε μαζί τους τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Και μπορεί ο καθένας να έχει στο μυαλό του διαφορετικά ζώδια που θα άφηνε στο μακρινό - ή κοντινό - παρελθόν, ωστόσο εμείς θα μιλήσουμε βάση χαρακτηριστικών κι όχι θεωριών.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος μπορεί να ήρθε σε αυτή τη ζωή με σκοπό να βρει την αδερφή ψυχή του και να πορευτούν μαζί, όμως δεν είναι εύκολος στις επιλογές. Είναι δοτικός, αλλά κουράζεται γρήγορα και συνεπώς αν χάσει το ενδιαφέρον του εξαφανίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη δίχως δεύτερη σκέψη. Σκέφτεται με ταχύτητα φωτός κι αν δεν ανταποκριθείς στους ρυθμούς του, τον έχασες. Επίσης, ένας Δίδυμος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναξιόπιστος, όποτε αν στα σχέδιά σου συγκαταλέγεται μια μακροχρόνια σχέση μαζί του, καλύτερα να αναθεωρήσεις και να γυρίσεις σελίδα.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπάει τη ζωή και δε χάνει την ανεμελιά του όσα κεράκια κι αν σβήσει στην τούρτα του. Είναι γοητευτικός και σιχαίνεται τις ρουτίνες, συνεπώς μια ημέρα των ημερών μπορεί να ξυπνήσεις και να είναι άφαντος. Ο Τοξότης βαριέται εύκολα, θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα και αυτό μπορεί να σχετίζεται με την εκμάθηση μιας καινούργιας γλώσσας αλλά και την εύρεση ενός νέου συντρόφου. Και μπορεί στα προσωπικά του να είναι άστατος, όμως δε χάνει την όρεξη για ζωή, αφού αγαπάει την ελευθερία του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που μπορεί να εμπιστευτεί την καρδιά του στο έτερον ήμισυ, όμως αυτό όχι μόνο δεν θα γίνει με ευκολία, αλλά μετά από μεγάλη διερεύνηση και διασταύρωση πληροφοριών για το άτομο σου. Είναι ντροπαλός, έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες μόνος του - με όποιο κόστος - κι έτσι αν βρεθείς εκτός του πλάνου του, επειδή δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου, μη σε εντυπωσιάσει. Τα πρέπει του είναι πάνω απ’ όλα και έτσι έχει την τάση να κλειδώνεται συναισθηματικά και να εστιάζει στις σκέψεις του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα δυναμικό ζώδιο, που του αρέσει η ανεξαρτησία και η αυτονομία του. Σπάνια μοιράζεται τα συναισθήματά του κι αν έχεις υπάρξει σε σχέση μαζί του, λογικά θα του τα έβγαζες με το τσιγκέλι. Αναζητά μια ουσιαστική σχέση, όμως απεχθάνεται να συμβιβάζεται μέσα σε αυτή, συνεπώς η συγκατοίκηση είναι μια δύσκολη πίστα. Είναι απρόβλεπτος και παρά το γεγονός ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της ισότητας και του σεβασμού, πιστεύει για τον εαυτό του ότι ξεχωρίζει κι ότι είναι καλύτερος από όλους τους άλλους.

πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα