Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται δραστικά με τον Ερμή στον Κριό

Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται δραστικά με τον Ερμή στον Κριό

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Ερμής θα κινηθεί στην καρδιά του Ήλιου στον Κριό, σχηματίζοντας αυτό που είναι γνωστό ως cazimi. Ένα cazimi αντιπροσωπεύει όχι μόνο τις συνδυασμένες ενέργειες του Ερμή και του Ήλιου, αλλά και την αρχή ενός ολοκαίνουργιου κύκλου – αυτός που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – και βελτιώνοντας δραστικά τη ζωή τριών ζωδίων.

Αυτή τη στιγμή, σας παροτρύνουν να αφήσετε τις προηγούμενες σκέψεις, αποφάσεις ή ακόμα και συμφωνίες, ώστε να μπορέσετε να αφήσετε χώρο για να αξιοποιήσετε τις αλλαγές που είναι στη διάθεσή σας. Αναγνωρίστε ότι με τον Ερμή στον Κριό, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη ζωή που πραγματικά ονειρεύεστε.

Ο αριθμός 11 αντιπροσωπεύει την ευθυγράμμιση, τα νέα ξεκινήματα, τον θεϊκό συγχρονισμό και ότι καθοδηγείστε από έναν ανώτερο σκοπό. Αυτό τονίζει την ικανότητα να βελτιώνετε δραστικά τη ζωή σας και να εκδηλώνετε όλα όσα επιθυμείτε, ειδικά καθώς μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα είναι πίσω σας σε κάθε βήμα της διαδρομής σας. Αναγνωρίστε πότε όλα συνωμοτούν για να σας φέρουν σε ένα νέο επίπεδο της ζωής σας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να καταφέρετε.

3 ζώδια των οποίων η ζωή βελτιώνεται δραστικά κατά τη διάρκεια στις 11 Απριλίου

Ιχθύες
Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυριαρχεί στον οίκο του πλούτου και της αναγνώρισης σας. Ενώ η πρόσφατη έκλειψη ηλίου τόνισε αυτά τα θέματα για εσάς, η πραγματική μαγεία ξεκινά με τον Ερμή  να ξεκινά έναν ολοκαίνουργιο κύκλο μέσα σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Η ενέργεια του Κριού μπορεί να διδάξει πολλά για το πώς να πετύχετε τα όνειρά σας με το να γίνετε πιο τολμηροί, πιο αφοσιωμένοι και να μην συμβιβάζεστε πραγματικά με λιγότερα από όλα όσα θέλατε ποτέ. Καθώς ο Ερμής κορυφώνεται στον Κριό, φέρνει μια συγκεντρωμένη ενέργεια στην ικανότητά σας να προσελκύετε και να εκδηλώνετε οικονομική αφθονία. Αν και αυτό μπορεί να προκύψει από ένα απροσδόκητο κέρδος, το πιο πιθανό είναι να έχει να κάνει με τις προηγούμενες προσπάθειες και τη δουλειά που έχετε κάνει για να χτίσετε τα όνειρά σας.

Από τότε που ο Κρόνος μετατοπίστηκε στο ζώδιο των Ιχθύων το 2023, έχετε γίνει πολύ πιο σοβαροί στο να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με τα δύο πόδια στο έδαφος. Αυτό σας επέτρεψε να πάρετε την ονειρική και ευφάνταστη φύση σας και να αρχίσετε πραγματικά να ακολουθείτε, να κάνετε σχέδια και να κάνετε την απαραίτητη δουλειά για να πετύχετε. Τώρα που σχηματίζεται ο Ερμής cazimi, θα αρχίσετε να βλέπετε τις οικονομικές απολαβές όλης της δουλειάς σας καθώς ετοιμάζεστε να εκδηλώσετε τον πλούτο που πάντα ονειρευόσασταν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα