Ζώδια σήμερα 07/04: Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 07/04: Μείνετε σε ασφαλή εδάφη - Αναλυτικές προβλέψεις

Λίγο πριν την αυριανή Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με τα απαραίτητα χωρίς να πάρετε κάποιο ρίσκο και χωρίς να εκτεθείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Η ταυτόχρονη ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να επιβαρύνει και επιβραδύνει οποιαδήποτε δράση αποφασίσετε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το σθένος μπορεί να το έχετε αλλά λίγο πριν την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σήμερα στις κινήσεις σας. Βρείτε τις σωστές λέξεις για να επικοινωνήσετε με τους άλλους ανθρώπους.

Για τους Ταύρους, ο φόβος ή η ανασφάλεια είναι πρόκληση σήμερα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας ή στις δυνάμεις σας μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε μια διπλωματική στάση. Λίγο πριν την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να μην είναι εύκολο να διαχειριστείτε καταστάσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους.

Για τους Καρκίνους, η ευελιξία σήμερα είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσετε. Η ξεροκεφαλιά δεν θα σας βοηθήσει στο επόμενο βήμα όσο σίγουρη/ος και εάν είστε για την κατεύθυνση που επιλέγετε.

Για τους Λέοντες, σήμερα βρείτε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης και στην πορεία θα μπορέσετε να διευθετήσετε τυχόν εμπόδια. Η επιτυχία βρίσκεται στην δημιουργία γέφυρας μεταξύ αντίθετων καταστάσεων ή διαδρομών αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να επανεξετάσετε το σημείο που είσαστε με επιτυχία. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε σωστά τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε στην συνέχεια μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα από τις εκλείψεις και τον Ερμή ανάδρομο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια από τους ανθρώπους γύρω σας ή τους συνεργάτες σας. Εάν παρόλα αυτά κάτι βλέπετε πως δεν προχωράει όπως το θέλετε, μην επιμείνετε. Αφήστε να περάσει αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δημιουργείστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα γύρω σας γιατί το εξωτερικό περιβάλλον με τις εκλείψεις και τον Ερμή ανάδρομο δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό. Οι άνθρωποι που μπορούν να σας στηρίξουν χρειάζεται να νιώθουν άνετα και οικεία μαζί σας.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση στα πράγματα είναι το κύριο χαρακτηριστικό για την επίτευξη ενός σχεδίου που έχετε θέσει στο άμεσο μέλλον. Η αυτοπεποίθησή σας πρέπει να είναι ψηλά και η πίστη σε αυτό που κάνετε ακλόνητη μιας και η περίοδος που διανύουμε έχει πολλές προκλήσεις.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην αφεθείτε στη ροή και σε προτάσεις ή νέες ιδέες που σας προτείνουν. Δεν χρειάζεται να τις απορρίψετε απλά αφήστε χώρο για να τις επεξεργαστείτε ξανά σε λίγες ημέρες.

Για τους Υδροχόους, μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες αυτή την στιγμή γι΄αυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένη/ος μπορείτε. Το ίδιο ισχύει για οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα.

Για τους Ιχθύες, αξία σήμερα έχει ο τρόπος που κάνετε κάτι και για τον λόγο που το κάνετε. Εάν χρειαστείτε βοήθεια καλό θα ήταν να την ζητήσετε. Δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικά ζητήματα και γενικότερα πολλές σημαντικές δράσεις.

πηγή: astroguide.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα