3 ζώδια μπορεί να λάβουν μια κλήση αφύπνισης για τη σχέση τους μέχρι τις 18/3

3 ζώδια μπορεί να λάβουν μια κλήση αφύπνισης για τη σχέση τους μέχρι τις 18/3

Η Κυριακή έρχεται με ένα σημαντικό μάθημα αγάπης για τρία ζώδια που μαθαίνουν κάτι που δεν ήξεραν πριν. Επειδή εργαζόμαστε με τη σύνθετη, αλλά με ακρίβεια, διέλευση της Σελήνης σε τετράγωνο του Ποσειδώνα τριγωνικού τριμήνου Αφροδίτης, αυτό που πρόκειται να μάθουμε είναι ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ακόμα και όταν οι προθέσεις μας είναι καλές. Τρία ζώδια θα μάθουν κάτι νέο για την σχέση τους τα επόμενα 24ωρα.

Αυτό είναι επίσης ένα καλό μάθημα, καθώς πρέπει να καταλάβουμε ότι παρόλο που πιστεύουμε ότι κάνουμε το σωστό ή, σε αυτήν την περίπτωση, νιώθουμε το σωστό συναίσθημα για ένα συγκεκριμένο άτομο, μερικές φορές στη ζωή, η μοίρα μας δεν δουλέψουμε σύμφωνα με το σχέδιό μας.

Τρία ζώδια μαθαίνουν κάτι νέο για την αγάπη τα επόμενα 24ωρα

  • Κριός
  • Καρκίνος
  • Αιγόκερως

Κριός

Είσαι ένα ισχυρό, πολύ ικανό άτομο, Κριέ. Τις περισσότερες φορές, περιμένεις ότι η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσει ακριβώς όπως είχες προγραμματίσει. Έχετε συνηθίσει να παίρνετε το δρόμο σας. Όταν δεν το κάνετε, είτε θυμώνετε με τον εαυτό σας είτε αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε την κατάσταση ώστε να λειτουργήσει προς όφελός σας μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, υπάρχουν μέρες όπως αυτή, η 17η Μαρτίου και η 18η Μαρτίου με τις διελεύσεις όπως το τετράγωνο της Σελήνης του Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη, σας δείχνει ότι μερικές φορές, πρέπει να αποδεχτείτε ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι γραφτό να γίνουν.

Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που αγαπάς εδώ και πολύ καιρό. Πάντα ένιωθες ότι η αγάπη σου ήταν τόσο σπουδαίο πράγμα. Πώς στο καλό θα μπορούσε κανείς να του αντισταθεί; Ενώ η αγάπη σας είναι, πράγματι, τόσο ισχυρή και μεγαλειώδης όσο είστε, Κριοί, θα ανακαλύψετε αυτήν την ημέρα ότι ό,τι κι αν κάνετε ή λέτε, το άτομο που αγαπάτε είναι έτσι και δεν θα αλλάξει.

Σας δίνεται η ευκαιρία να βιώσετε την αληθινή αποδοχή. Ήθελες κάποιον και δεν μπορείς να τον έχεις; Πρέπει να συμφιλιωθείτε με τα συναισθήματά σας, κάτι που κάνει καλύτερα το τρίγωνο της Αφροδίτης σε τετράγωνο της Σελήνης του Ποσειδώνα: σας βοηθά να τα βάλετε όλα σε προοπτική. ΟΚ, άρα η αγάπη σου είναι μονόπλευρη. Έχει συμβεί σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους και όλοι επιζούμε. Στην περίπτωσή σας, όχι μόνο θα επιβιώσετε, αλλά θα γράψετε και ένα βιβλίο για αυτό!

Καρκίνος

Θα κάνεις κάτι που δεν πίστευες ποτέ ότι ήταν δυνατό. Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διέλευσης είναι ότι επιτέλους θα δείτε κάτι για αυτό που πραγματικά είναι. Στην περίπτωσή σου, όλα είναι θέμα αγάπης. Υπάρχει κάποιος που αγαπάς. Αναγνωρίζετε πλήρως ότι αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει, κυρίως επειδή αυτό το άτομο δεν σας αγαπά με τον ίδιο τρόπο που το αγαπάτε.

Αν και αυτό μπορεί να σας έφερε σε δάκρυα στην αρχή, θα δείτε ότι είστε πολύ πιο δυνατοί από ό,τι πιστεύατε στον εαυτό σας, καθώς μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτή την κατάσταση πολύ καλά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι έτσι λειτουργεί η ζωή: κερδίζετε μερικά, και χάνετε μερικά. Εάν χάσετε αυτή τη μάχη, τότε θα επιστρέψετε και θα κερδίσετε τον επόμενο γύρο. Εάν πρέπει να εγκαταλείψετε αυτό το συγκεκριμένο άτομο, τότε ας είναι έτσι. Συμβαίνει. Η ζωή συνεχίζεται, και είσαι εντάξει με αυτό.

Είσαι πολύ έξυπνος για να μείνεις για την τιμωρία του να αγαπάς κάποιον που δεν είναι δεκτικός. Αυτή είναι η δύναμή σου, Καρκίνε, και είσαι πάντα σε θέση να υψωθείς παραπάνω. Αυτός ακριβώς είσαι.

Αιγόκερως

Δεν είναι τόσο πολύ το ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα άτομο να σε αγαπήσει όσο το πώς δεν μπορείς να τον κάνεις να σε αγαπήσει όπως θέλεις να σε αγαπούν. Είστε αρκετά σίγουροι ότι αυτό το άτομο σας αγαπά. Τα πρότυπά σας είναι διαφορετικά από τα δικά τους. Καθώς περνάει ο καιρός, καταλαβαίνεις ότι ό,τι κι αν κάνεις ή πεις, δεν πρόκειται να ανταποκριθούν στα πρότυπά σου, όπως είναι.

Θα εξετάσετε τους λόγους για τους οποίους αισθάνεστε έτσι και αν αξίζει ή όχι τον κόπο να προσπαθήσετε ξανά. Έχετε ήδη παραιτηθεί από το να πιστεύετε ότι δεν θα θέλουν ποτέ να «το κάνουν με τον δικό σας τρόπο», και αυτό μπορεί ακόμη και να σας κάνει να αναρωτηθείτε γιατί συνεχίζετε να επιμένετε ότι ο δικός σας τρόπος είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτή η μέρα μπορεί να σας φέρει είναι η αποδοχή και η ιδέα ότι μπορεί να μην είναι κακό να προσπαθήσετε να το κάνετε «με τον τρόπο τους» για μια αλλαγή. Θα μπορούσατε πραγματικά να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και ενέργεια εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτά αντί να επιθυμείτε συνεχώς να αλλάζουν για να σας συναντήσουν. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς, Αιγόκερε. Εντάξει, άρα ο σύντροφός σας δεν είναι «ιδανικός». Ποιος είναι;

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα