Νίκος Βέρτης: Αυτό είναι το πρόβλημα που τον οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Νίκος Βέρτης: Αυτό είναι το πρόβλημα που τον οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Το Σάββατο (13/04), ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ως αποτέλεσμα, προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ακυρώθηκαν.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το «YTON», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδιστή δεν θα πραγματοποιηθούν για αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ΥΤΟΝ The Music Show το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την άλλη εβδομάδα πάλι μαζί με υγεία».

Νίκος Βέρτης: Το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο

«To Yton δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής 14/4 τι συνέβη και πώς είναι η υγεία του Νίκου Βέρτη: «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δυο τρεις ημέρες θα είναι και πάλι καλά! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα