Τζούλια Αλεξανδράτου: Νέα στοιχεία για την "αμοιβή" στο dvd

Φωτιές ανάβει η show woman Τάνια Κέλλυ με δηλώσεις που έχει κάνει για την Τζούλια Αλεξανδράτου και την προσωπική της ζωή.

«Οι κλεμμένες στιγμές της Τζούλιας», όπως τις χαρακτηρίζει το γνωστό μοντέλο σε δελτίου τύπου που απέστειλε χθες Σάββατο σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες, μάλλον ήταν πολλές, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αποκαλύπτει η Τάνια Κέλλυ.

Η show woman,  σε ερώτηση για το dvd που πριν από δύο περίπου μήνες είχε χωρίσει την Τζούλια από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, μας είπε τα εξής:«Ήμασταν στο σπίτι της Νανάς Τσαγκαράκου, όπου είχε έρθει ο Σπύρος Ρέβης με μία βιντεοκάμερα και έδειχνε την Τζούλια Αλεξανδράτου σε ερωτικές στιγμές με ένα αγόρι και μου είχε πει τότε ότι έχει πολλά βίντεο με την Αλεξανδράτου, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει οπουδήποτε. Εκείνο το βίντεο βέβαια ήταν ερασιτεχνικό…».

Σήμερα όμως μας αποκάλυψε πως η Τζούλια Αλεξανδράτου, πληρώθηκε 50.000 ευρώ για το βίντεο σκληρού πορνό που είναι κρεμασμένο σε όλα τα περίπτερα, χωρίς όμως να έχει ποσοστά στις πωλήσεις…

Στο μεταξύ στο δελτίο τύπου της η Τζούλια, γνωστοποίησε ότι δικηγόρος της είναι ο Αλέξης Κούγιας ενώ ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.

Τζούλια Αλεξανδράτου, Sirina και MTV: Υπάρχει σχέση;

Χαμός στο Facebook με το όνομα Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Dvd με τις προσωπικές μου στιγμές"

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα