Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 15/4/2024 έως 16/4/2024

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 15/4/2024 έως 16/4/2024

Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 15/4/2024 έως τις 16/4/2024.

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 50 στις 15/4/2024
Επεισόδιο 50
Δευτέρα 

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα.

Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη»…

Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για την δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων. Όλα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις Αλέκου και Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 51 στις 16/4/2024
Επεισόδιο 51
Τρίτη

Μετά την αυτοκτονία του Ιβάν, πρέπει να ακολουθήσουν νέα στοιχεία με βάση την ομολογία της Νικολίνας. Ο Δημήτρης, απελπισμένος πια, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την Δάφνη, όσο ο Σπύρος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ο Σταύρος με τον Γιώργο οργανώνουν ένα σχέδιο που βρίσκει την Αγγελική αντίθετη και δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους. Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών και η Άννα με τον Ανδρέα προσπαθούν να του σταθούν με κάθε τρόπο.

Το σχέδιο του Σταύρου αποδεικνύεται περισσότερο επικίνδυνο από όσο νόμιζαν και θα βρουν και τον Χατζή απέναντι τους. Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, θα δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα…

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα