Παγιδευμένοι: O Δημήτρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια με την Άννα

Παγιδευμένοι: O Δημήτρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια με την Άννα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια με την Άννα.

Όσο χρόνος περνάει η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει όλο και περισσότερο. Συντετριμμένος από τις τραγικές εξελίξεις ο Σταύρος κάνει μία αναπάντεχη κίνηση. Απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του δώσει εξηγήσεις.

Όπως είναι φυσικό αυτή του η συμπεριφορά ανησυχεί σοβαρά την Αγγελική αλλά και τον ίδιο τον Δημήτρη. Ο Σταύρος όμως έχει τα δικά του σχέδια καθώς είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρουν το δολοφόνο του Γιώργου. Γι’ αυτό θα ζητήσει μέχρι και την βοήθεια του Γεράσιμου.

Το ίδιο όμως σχεδιάζει και η Αλεξάνδρα η οποία βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση. Η αγωνία πια έχει περάσει… Οι σωτήριες κινήσεις του Δημήτρη αποδίδουν και έτσι η Δάφνη επιστρέφει σώα σπίτι.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σπύρο που αναρρώνει και έτσι η οικογένεια είναι και πάλι μαζί.

Η Άννα ωστόσο νιώθει εκτός. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να την πλησιάσει για τελευταία φορά πριν από την οριστική υπογραφή του διαζυγίου τους. Τί θα γίνει όταν βρεθούν και οι δύο μπροστά στο δίλημμα για την οριστική λύση του γάμου τους;

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα