Η γη της ελιάς (9/4): Φοβάμαι ότι δεν είναι στη ζωή - Ο Κουράκος μεταφέρει τα δυσάρεστα για τον Φίλιππο

Η γη της ελιάς (9/4): Φοβάμαι ότι δεν είναι στη ζωή - Ο Κουράκος μεταφέρει τα δυσάρεστα για τον Φίλιππο

Σοκαριστικό αναμένεται το σημερινό 9/4 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, καθώς όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα τον Φίλιππο που παραμένει εξαφανισμένος για δυο συνεχείς ημέρες. Ο Κουράκος όμως, που βρίσκει το αυτοκίνητο του το μισό σε ένα χαντάκι και την πόρτα ανοιχτεί μεταφέρει στον Λυκούργο πως πολύ πιθανό είναι να μην βρίσκεται στην ζωή.

Επεισόδιο 137

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους: «Κάτι κακό έχει γίνει. Το αισθάνομαι, δεν έπρεπε να τσακωθούμε, εγώ φταίω», λέει κλαίγοντας η Βασιλική, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά του Βαφέα: «Κι αν αυτό το κάθαρμα έκανε κακό στον γιο μου για να με εκδικηθεί;», μονολογεί και παγώνει μόνο στην σκέψη.

Ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν: «Μην βάζεις κακό με τον νου σου και μην κατηγορείς τον εαυτό σου», της λένε, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Από την άλλη και ο Δημοσθένης με την Ασπασία βρίσκονται δίπλα στην Ειρήνη, η οποία κλαίει: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάτι έπαθε ο Φίλιππος.

Δεν γίνεται έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κίμωνα να χάσω έναν ακόμα αδελφό». Οταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές: «Θέλω να ψάξετε όλη τη Μάνη σπιθαμή προς σπιθαμή», τους τονίζει. Μετά από πολλές ώρες έρευνας εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου στην περιοχή του Κότρωνα, με ανοιχτή την πόρτα και το μισό μέσα σ’ ένα χαντάκι. Η κατάσταση που βρέθηκε το αυτοκίνητο όμως προμηνύει αρνητικές εξελίξεις…

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του Φίλιππου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς δεν ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση της εξαφάνισής του. Τόσο ο Κουράκος όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική: «Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι στη ζωή. Προσοχή όμως, μην ακούσει τίποτα η γυναίκα του και η μάνα του», λέει ο Γιώργης.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα