Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 07/4/24 έως 12/4/2024

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 07/4/24 έως 12/4/2024

Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 07/4/2024 έως τις 12/4/2024.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 135 στις 07/04/2024
Επεισόδιο 135
Κυριακή

Παρά τις προσπάθειες του ο Μάνος, δεν καταφέρνει να κρύψει τον εθισμό του και όλη η οικογένεια του έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι του συμβαίνει. Η Μαργαρίτα αρνείται να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείο και εκείνη πεισμώνει ακόμα πιο πολύ να περάσει το δικό της και να βρει τη θέση που της αξίζει ως σύζυγος του Ισίδωρου.

Ο Δημοσθένης εξαντλεί κάθε τρόπο για να πείσει την Ασπασία να τον δεχτεί στο σπίτι τους αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Χρησιμοποιεί ένα ακόμη κόλπο κάνοντας πως έχει βρει ερωμένη και πείθοντας την κόρη του Ειρήνη, γι’ αυτό με σκοπό να προκαλέσει την ζήλεια της Ασπασίας που δεν δείχνει να συγκινείται από την αντίζηλο. Το κεφάλαιο Δημοσθένης έχει κλείσει οριστικά στη ζωή της.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μία κουβέντα για το μέλλον του γάμου τους και εκείνη μένει άναυδη με την μεταστροφή του καθώς δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρουν διαζύγιο.

Η Αρετή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί, ενώ ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη μέχρι να ορθοποδήσει.

Στο μεταξύ ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να απολύσει την Αριάδνη από την ταβέρνα προσπαθώντας να βοηθήσει τον Στάθη που έχει θυμώσει πάρα πολύ με την κόρη του, αλλά εκείνος δεν δέχεται.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 136 στις 08/4/2024
Επεισόδιο 136
Δευτέρα
Ο Φίλιππος έχει πάρει το αμάξι του και λείπει πολλές ώρες από το σπίτι με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να ανησυχεί την οικογένεια του, καθώς δεν έχει πει σε κανέναν που σκόπευε να πάει.

Ο Λυκούργος προσπαθεί να καθησυχάσει την Χάιδω και την Βασιλική, λέγοντάς τους ότι έφυγε επίτηδες χωρίς να ενημερώσει κανέναν, γιατί ήθελε να απομονωθεί και να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή του.

Την ίδια ώρα μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά καθώς αισθάνεται ανήμπορος να την βοηθήσει αφού αυτή βρίσκεται στο σπίτι της στην Κηφισιά και αυτός στην Αρεόπολη.

Η Ισμήνη απάντα στο εξώδικο και ενημερώνει την Αλκμήνη και Αντωνία γραπτώς ότι λύεται η συνεργασία τους ενώ ταυτόχρονα τους καταβάλει και την αποζημίωση απόλυσης. Η ακραία αυτή η εξέλιξη τις σοκάρει.

Αργότερα, πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη για το εξώδικο που της έστειλαν και τις απειλές τους αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωσταντίνος εξοργισμένος τις πετάει έξω.

Στο μεταξύ ο Κουράκος ενημερώνει την Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια του ότι το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί και τα πράγματα παίρνουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα