J2US: Κοινό και κριτική επιτροπή τους έδειξαν οριστικά την πόρτα της εξόδου

J2US: Κοινό και κριτική επιτροπή τους έδειξαν οριστικά την πόρτα της εξόδου

Ένα ακόμη Σαββατόβραδο το J2US κράτησε παρέα στους τηλεθεατές του Alpha, χαρίζοντας ανατρεπτικά ντουέτα, συγκίνηση, γέλιο και πλούσια δώρα. Η Γωγώ Τσαμπά και ο Μανώλης Κονταρός ανέλαβαν το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Μετά την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου ως coach από το J2US, ο Στέλιος Δρουμαλιάς επέστρεψε στο show έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας με νέα παρτενέρ, που δεν ήταν άλλη από την Αποστολία Ζώη. Οι δυο τους έκαναν ποδαρικό με το τραγούδι «Όλα Καλά» του Σάκη Ρουβά και καταχειροκροτήθηκαν από κοινό και κριτική επιτροπή.

Παράλληλα, μια έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε η Βίκυ Σταυροπούλου με αφορμή την ιδιαίτερη σκηνική εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή, που συγκίνησε δεόντως την γνωστή ηθοποιό και κριτή του μουσικού σόου.

«Γιάννη, στο είπα και από την πρώτη φορά που ήρθατε εδώ, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία και η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνάνε τις αληθινές δυσκολίες της ζωής με αυτή τη δύναμη, την πίστη και με άξονα το καλό και την αγάπη. Γιατί πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα».

Τότε έσπευσε η Δέσποινα Βανδή να κάνει μια αγκαλιά στην αγαπημένη της φίλη και, δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο, να σχολιάσει πως «έλα εδώ, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα». H κριτική από την Βίκυ Σταυροπούλου στο ζευγάρι του J2US συνεχίστηκε και η ροή του live ακολούθησε επίσης τον γνώριμο της δρόμο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα