MasterChef: Δεν ενθουσίασε στην αντιγραφή και αποχώρησε

MasterChef: Δεν ενθουσίασε στην αντιγραφή και αποχώρησε

Για να δώσουν τη μάχη της παραμονής στο MasterChef βρέθηκαν στην κουζίνα η Χριστίνα, ο Αλέξανδρος και ο Σταμάτης στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του STAR. Κι αυτό μιας και από την ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία κατόρθωσε να γλιτώσει ο Γιάννης Γεωργίου κερδίζοντας την δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρία.

Έτσι, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες βρέθηκαν απέναντι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά. Οι τρεις σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR υποδέχθηκαν τoν σεφ Βαγγέλη Βέη, o οποίoς είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής με τεχνικές δυσκολίες που απαιτούσε την αμέριστη προσοχή των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Και οι τρεις παίκτες του MasterChef έδωσαν τον καλύτερο τους αυτό προκειμένου να κερδίσουν την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία και μην αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο. Όπως σε κάθε κλείσιμο εβδομάδας, δε, οι κριτές και o καλεσμένος τους δοκίμασαν ένα ένα τα πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια ανήκει σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα