First Dates: Κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

First Dates: Κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date.

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει για 2η τηλεοπτική σεζόν το First Dates, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:15. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει ενθουσιασμένη όλους τους singles, που αναζητούν την αγάπη, για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού! Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!  Η Ζεν, ως αιώνια ρομαντική μετρ, υποδέχεται τους daters και τους παροτρύνει να δώσουν μια ευκαιρία στο άγνωστο και στο φλερτ!

Ο Τάσος πίσω από την μπάρα, «σπάει» τον πάγο προσφέροντας μοναδικά κοκτέιλ, αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές του. Οι σερβιτόρες, Γεωργία και Κωνσταντίνα, συμπληρώνουν την ομάδα του First Dates και με το χαμόγελο και τις ατάκες τους βοηθούν τα ζευγάρια να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το τρέιλερ στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα