Καλλιστεία 2010: Απόψε η μεγάλη κόντρα

Ήρθε η μαγική βραδιά  για τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 2010. Η αποψινή βραδιά των καλλιστείων θα δώσει τους τίτλους ομορφίας με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.
Οι βασικοί τίτλοι στον διαγωνισμό ομορφιάς είναι τρεις και οι διαγωνιζόμενες είναι 23! Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι υποψήφιες Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς ακονίζουν τα νύχια τους, στερεώνουν καλά τα τακούνια τους και προετοιμάζονται, για να βγουν νικήτριες και να παραλάβουν το στέμμα από την περσινή νικήτρια, Βιβιάνα Καμπανίλε.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό, έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερα κορίτσια, που, σύμφωνα με την άποψή της -ανεξαρτήτως τίτλου- θα κάνουν καριέρα στο modeling.

Ωστόσο, εκτός από τις «αγκωνιές» που πέφτουν στα καμαρίνια, υπάρχουν και γκρίνιες για την παρουσία της Άννας Πρέλεβιτς, κόρης του παλαιού παίκτη του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Οι διαγωνιζόμενες πιστεύουν ότι το όνομά της θα μετρήσει υπέρ της…

Τα κορίτσια, βέβαια, γκρινιάζουν και για τα ρούχα που θα φορέσουν, παρά το γεγονός ότι για καθεμία από τις πανέμορφες κοπέλες υπάρχει διαφορετικός σχεδιαστής.

ΠΗΓΗ:star

Καλλιστεία 2010: Κόντρες λίγες ώρες πριν

Καλλιστεία 2010: Τετάρτη 16 Ιουνίου η μεγάλη βραδιά. Υποψήφιες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα