Τζούλια Αλεξανδράτου: Συμπεράσματα για το καυτό dvd

Από νωρίς το πρωί οι ελεγκτές της υπηρεσίας, μεταξύ των οποίων και υπάλληλοι της Δίωξης Ναρκωτικών του υπουργείου Οικονομικών, έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά και τα τιμολόγια της εταιρείας.

Μέχρι χθες αργά το απόγευμα κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών έκανε έφοδο παρουσία εισαγγελέα στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών που κυκλοφόρησε το ερωτικό video της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Για αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να μπουν στα γραφεία, αφού κανείς από τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους δεν ήταν εκεί. Τελικά, μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα και με τη βοήθεια κλειδαρά που άνοιξε την πόρτα, ολοκληρώθηκε η έφοδος και ξεκίνησε η έρευνα για να εντοπιστούν συμβόλαια, τιμολόγια και παραστατικά αμοιβών που θα ρίξουν άπλετο φως σε όλα όσα έχουν συμβεί με την πρωταγωνίστρια του ερωτικού video Τζούλια Αλεξανδράτου.

Οι ελεγκτές καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στα παραστατικά, αλλά και τα λογιστικά βιβλία της εταιρείας, καθώς ήθελαν να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες απέναντι στο Δημόσιο. Τα στοιχεία που θέλουν το επίμαχο DVD να έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 200.000 ευρώ έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τους ελεγκτές, που θέλουν να διαπιστώσουν το συντομότερο δυνατό αν έχουν ακολουθηθεί οι νόμιμες διαδικασίες πριν από την κυκλοφορία του, ώστε το θέμα να μην πάρει άλλες διαστάσεις.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δηλώσεις Κούγια για το καυτό dvd

Η θέση της Τζούλιας

"Αφήνω όλη την στενοχώρια μου πέρα από την δουλειά και κοιτάζω τον κόσμο κατάματα. Τους δίνω αυτό που ζητάνε από την Τζούλια», λέει και συνεχίζει «Νιώθω την ευθύνη να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για αυτό το dvd που με κάνει να ντρέπομαι».

Συγνώμη από τον κόσμο, μέσω του STAR, ζήτησε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ντρέπεται για ότι έγινε. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει…

Η πρωταγωνίστρια του ροζ dvd είναι αισιόδοξη και λέει «Ο χρόνος γιατρεύει και όλος ο κόσμος ξέρει τι κορίτσι είναι η Τζούλια». Ότι ξέρει, ξέρει…

Πάντως, θλιμμένη ή μη η Τζούλια εμφανίστηκε κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει και έδειξε το ταλέντο της στην… υποκριτική. Γιατί όλα μας τα έδειξε (και εκεί) εκτός… από την στενοχώρια της!

Η απάντηση των παραγωγών του dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής του βίντεο της Τζούλιας «σπάει» την σιωπή του και δίνει για πρώτη φορά την δική του απάντηση στα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες.

«Είμαι καθόλα νόμιμος. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο» υποστηρίζει ο επιχειρηματίας.

« Ήρθε το ΣΔΟΕ και είναι κανονικά τιμολογημένα όλα και πάνω από όλα νόμιμα. Το κράτος θα πάρει το φόρο που του αναλογεί. Δεν έχω κάτι να κρύψω γιατί πάντα ήμουν σωστός», συνεχίζει ο παραγωγός της ερωτικής ταινίας που εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς εκτός από την νομιμότητα, αναζητείται και ο πρωταγωνιστής, που σύμφωνα με την Τζούλια πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Σειρηνάκης εξηγεί, γιατί έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες: «Δεν κρύβομαι από πουθενά και από κανένα. Δεν είμαι celebrity να βγαίνω στα κανάλια».

Πάντως οι φόροι υπολογίζονται γύρω στις 400.000 ευρώ, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν βρέθηκε κάτι «ύποπτο»  στον υπολογιστή ή τα dvd που κατασχεθήκαν από το ΣΔΟΕ.

Αντιδράσεις

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος της showbiz από το καυτό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία για την προκλητική κίνηση του μοντέλου.

«Αυτή τη Τζούλια δεν θέλω να την ξέρω. Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε ένα άσχημο τέλος. Το κορίτσι είναι αυτοκαταστροφικό. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για την Τζούλια γιατί αυτό είναι κατάντια. Οι παλιές της φίλες που την θαύμαζαν ντρέπονται να μιλήσουν για αυτή», είπε η παλιά της δασκάλα Μαρία Ιωαννίδου, η οποία συγκλονίστηκε από το καυτό βίντεο της πρώην μαθήτριας της.

Η Στέλλα Μπεζεντάκου από την άλλη δήλωσε «Μπορεί να την αρέσει να γυρνάει τσόντες… Οι γονείς βέβαια είναι για να αυτοκτονούν οι άνθρωποι. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί πλέον με την Τζούλια Αλεξανδράτου; Εκτός αν θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό».

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το βίντεο. Ήταν φοβερή! Και να σου πω κιόλας ότι πήγα να το πάρω και πέτυχα την Τζούλια στην Ομόνοια, η οποία μου είπε ότι ήταν πολύ στενοχωρημένη και ότι ήταν παράνομο», είπε ο Τρύφων Σαμαράς, που όπως όλοι καταλάβαμε το καταδιασκέδασε βλέποντας το βίντεο.

Πετύχαμε ακόμα την φρεσκοχωρισμένη Σάσα Μπάστα, η οποία υποστήριξε ότι η Τζούλια γνώριζε για το βίντεο και μάλιστα αποκάλυψε ότι την είδε σε γνωστό club το προηγούμενο βράδυ να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς και να διασκεδάζει. «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μου φάνηκε να μην το ήξερε. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι κοιτούσε την κάμερα κατά την διάρκεια της πράξης και από ότι θυμάμαι είχε πει σε συνέντευξη της ότι θα βγάλει μόνη της τέτοιο βίντεο», συμπλήρωσε  η Σάσα Μπάστα.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Συνέντευξη μετά το πορνό dvd

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το dvd, ο παρτενέρ και ο ΣΔΟΕ

Δείτε τις δηλώσεις για το καυτό dvd από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Το πορνό dvd με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε τηλεοπτική διαφήμιση!

Ποιος είναι ο παρτενέρ της Τζούλιας στο επίμαχο dvd

Σε μυστήριο έχει εξελιχθεί η αναζήτηση του προσώπου που έπαιξε τον ρόλο του παρτενέρ στο βίντεο πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Αν και όλοι αρχικά πίστευαν ότι πίσω από το πρόσωπο του παρτενέρ κρυβόταν ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας, Χρήστος Ψωμόπουλος, φήμες θέλουν στο επίμαχο βίντεο να παίζει ένα λιγότερο γνώριμο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρόσωπο-κλειδί που έβγαλε εις πέρας το… δύσκολο έργο των γυρισμάτων είναι ένας διάσημος Γάλλος πορνοστάρ.

Το όνομα αυτού; Ίαν Σκοτ. Είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών και ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του πορνό από το 1998.

Ο επαγγελματίας γάλλος παρτενέρ της Τζούλιας γεννήθηκε το 1972 ενώ λέγεται ότι αναγνωρίστηκε στο βίντεο από το τατουάζ που φέρει στο μπράτσο του και το οποίο φαίνεται και στις επίμαχες σκηνές που πρωταγωνιστεί η Τζούλια...

Παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει το βίντεο στον χώρο της showbiz η Τζούλια δηλώνει «απαθέστατη».

«Κοιτάζω μόνο να είμαι καλά. Προσπερνάω τα άσχημα και κοιτάζω μόνο τα καλά», δηλώνει αποκλειστικά σε μας μετά την εμφάνιση της σε sex shop στην Πανόρμου, την ημέρα μάλιστα που κυκλοφόρησε το βίντεο και προκλήθηκε πανικός.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις επόμενες κινήσεις της η Τζούλια απαντά: «Διεκδικώ τον διασυρμό του ονόματος μου. Είναι τραγικό όλο αυτό το πράγμα. Ξέρω ότι πολλοί θέλουν να με εκμεταλλευτούν και να σοκάρουν. Είναι λίγο θλιβερό όλο αυτό».

Η Τζούλια τόνισε για άλλη μια φορά ότι «το θέμα έχει πάρει την νόμιμη οδό» και για αυτό δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω, ενώ μας ενημέρωσε ότι παρόμοιο γεγονός έχει συμβεί και στο παρελθόν, όταν ανέβασαν στο ίντερνετ παρόμοιο βιντεάκι της.

Πάντως, off the record η καλλονή που σόκαρε τον κόσμο δήλωσε «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλια ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη με σκοπό να εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να δώσει την δική της απάντηση από την πίστα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα