Ράδιο Αρβύλα: Ο Χίτλερ μιλά για το dvd με την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Από γενεές δεκατέσσερις πέρασαν για ακόμα μία ημέρα την Τζούλια Αλεξανδράτου οι «Ράδιο Αρβύλα», με την αφορμή φυσικά της κυκλοφορίας του ροζ dvd και κυρίως των απαντήσεων που η ίδια έδωσε στο κεντρικό δελτίο του Star.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του φιλοξένησαν δηλώσεις διασημοτήτων για το θέμα. πέρα από το νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, που αποκάλυψε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με την Τζούλια και δήλωσε πρόθυμος να την βοηθήσει, η εκπομπή εξασφάλισε δηλώσεις και από προσωπικότητες του εξωτερικού.

Για παράδειγμα, η διάσημη πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον εμφανίστηκε χαρούμενη που η Αλεξανδράτου ακολουθεί τα βήματά της και πρόθυμη να την βοηθήσει να απογειώσει την καριέρα της. Ο γάλλος ηθοποιός και μέγας (κάποτε) ζεν πρεμιέ Ζεράρ Ντεπαρτιέ υποστήριξε ότι θα μπορούε να πρωταγωνιστήσει και αυτός στο βίντεο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ρατσιστικό το ότι δεν τον κάλεσαν επειδή πήρε τελευταία λίγα παραπάνω κιλάκια

Η εκπομπή όμως εξασφάλισε δήλωση και από τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, που ανάμεσα στις αγωνίες του για την Ελληνική Οικονομία και την Κάρλα Μπρούνι, βρήκε τον χρόνο να μιλήσει και για το dvd της Τζούλιας. Μάλιστα, ο Σαρκοζί χαρακτήρισε μάλιστα μεγάλη τιμή για την Γαλλία και τον λαό της το γεγονός ότι η ελληνίδα σταρ διάλεξε έναν Γάλλο για το ντεμπούτο της στον... ρεαλιστικό κινηματογράφο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα