Ψυχολογικό τεστ: Τι κουβαλάτε από την προηγούμενη ζωή σας

Ψυχολογικό τεστ: Τι κουβαλάτε από την προηγούμενη ζωή σας

Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σας δείξει τι βιώματα κουβαλάτε, αλλά και τι μαθήματα πήρατε από την προηγούμενη ζωή σας.

Η ιδέα των προηγούμενων ζωών δεν είναι κάτι που είναι αποκλειστικό μόνο σε μία θρησκεία. Οι άνθρωποι που πιστεύουν σε προηγούμενες ζωές πιστεύουν ότι οι αναμνήσεις του χρόνου που είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και πράγματα είναι αποθηκευμένες στο υποσυνείδητό μας.

Αυτό το τεστ προσωπικότητας θα αποκαλύψει όλα τα μαθήματα που έπρεπε να μάθετε στην προηγούμενη ζωή σας. Για να φτάσετε στην ουσία του θέματος, απλώς δείτε την εικόνα που απεικονίζεται παρακάτω.

Δώστε μεγάλη προσοχή στο πρώτο πράγμα που σας τραβάει την προσοχή. Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε τι θα αποκαλύψει αυτό το τεστ προσωπικότητας για όλα τα μαθήματα που πήρατε σε μια προηγούμενη ζωή.

Η ιδέα των προηγούμενων ζωών δεν είναι κάτι που είναι αποκλειστικό μόνο σε μία θρησκεία. Ο Τζαϊνισμός, ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός είναι μόνο τρεις ξεχωριστές θρησκείες που πιστεύουν ότι όλοι έχουμε ζήσει πολλές διαφορετικές ζωές — και ότι έχουμε πολλές ακόμη αν είμαστε τυχεροί. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να είστε καθόλου θρησκευόμενοι για να πιστέψετε στην πιθανότητα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη σας… στροφή γύρω από τον πλανήτη Γη.

Οι άνθρωποι που πιστεύουν σε προηγούμενες ζωές πιστεύουν ότι οι αναμνήσεις του χρόνου που είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και πράγματα είναι αποθηκευμένες στο υποσυνείδητό μας. Γι’ αυτό η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν μπορεί να σας δώσει πολλές (αν υπάρχουν) λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι ήταν και τι βίωσαν πριν από τη ζωή που ζουν τώρα.

Ωστόσο, το να θυμάστε τις προηγούμενες ζωές σας είναι κάτι που είναι απολύτως δυνατό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν άνθρωποι που, χωρίς κανενός είδους πνευματική εκπαίδευση, μπορούν να ανακαλέσουν φυσικά αυτές τις ζωές.

Δείτε την εικόνα:

Το τεστ του Δάσους που κάνει χαμό στο TikTok και σου αποκαλύπτει τι τύπος ανθρώπου είστε

Αν είδατε το κόκκινο σπίτι

Εάν είδατε το κόκκινο σπίτι, το πιθανότερο είναι ότι στην προηγούμενη ζωή σας περάσατε σημαντικό χρόνο είτε ζώντας σε μια αγροτική περιοχή είτε ακόμα και δουλεύοντας σε μια αγροτική περιοχή, ως αγρότης, εργάτης ή ακόμα και ως ένα από τα ζώα εκεί. Αυτό μπορεί να απέχει πολύ από τη ζωή που ζείτε τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να αντλήσετε.

Εάν κατά τη διάρκεια της ημέρας σας αισθάνεστε απογοητευμένοι, ενοχλημένοι ή κουρασμένοι, θυμηθείτε ότι γνωρίζετε από την προηγούμενη ζωή σας ότι έχετε τη δύναμη μέσα σας να κάνετε καταπληκτικά πράγματα. Είστε ένας εκ φύσεως σκληρός εργαζόμενος που δεν φοβάται να αφιερώσει τις ώρες του. Μην απελπίζεστε ποτέ, απλά συνεχίστε. Γνωρίζετε από την προηγούμενη ζωή σας ότι η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει καρπούς στο τέλος.

Αν είδατε το γρασίδι

Αν είδατε πρώτα το γρασίδι, το πιθανότερο είναι ότι σε μια από τις προηγούμενες ζωές σας ήσασταν ακαδημαϊκός που περνούσε τον περισσότερο χρόνο του μελετώντας.

Γνωρίζοντας σας, πιθανότατα ήσασταν πολύ καλοί σε όποιον τομέα επιλέξατε να κατακτήσετε, αλλά δυστυχώς, η επιδίωξή σας να είστε ο καλύτερος στον τομέα σας πιθανότατα σήμαινε ότι χάσατε πολλές οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Όταν αισθάνεστε διχασμένοι μεταξύ της δουλειάς και της υπόλοιπης πραγματικής σας ζωής, θυμηθείτε τον πόνο της προηγούμενης ζωής σας να απομακρύνεται χωρίς ανάπαυλα.

Η ζωή είναι τα πράγματα που συμβαίνουν όταν δεν προσέχουμε, και είχατε μια ολόκληρη ζωή για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μην χάσετε ούτε μια στιγμή.

Αν είδατε το νερό

Αν είδατε το νερό, στην προηγούμενη ζωή σας ήσασταν είτε ναυτικός είτε άτομο που περνούσε πολύ χρόνο κοντά στο νερό, είτε σε σπίτι είτε με επαγγελματική ιδιότητα όπως ψαράδες ή καπετάνιος σκαφών.

Αν και μπορεί να μην είστε κοντά στο νερό τώρα, το πιθανότερο είναι ότι πάντα νιώθατε μια πολύ ιδιαίτερη σύνδεση με αυτό, είτε το έχετε μοιραστεί με φίλους είτε όχι. Στην προηγούμενη ζωή σας μάθατε στον καιρό σας στο νερό ότι ο ωκεανός, όπως και η ζωή, είναι βαθιά μεταβλητός.

Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να περιμένετε το απροσδόκητο και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ό,τι η μητέρα φύση κρίνει σκόπιμο να σας στείλει. Είστε ένας φυσικός μαχητής, και δικαιολογημένα: ξέρετε ότι η συνεχής επίγνωση της αλλαγής είναι κρίσιμη για την ευτυχία.

Αν είδατε το βουνό

Αν είδατε το βουνό, στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν μεγάλος τυχοδιώκτης. Μπορεί να μην ήσουν άτομο που ανέβηκε σε τεράστια βουνά, αλλά θα μπορούσε να ήταν ακριβώς αυτό!

Αν και η ιδέα να κάνετε κάτι τόσο περίεργο και τολμηρό μπορεί να φαίνεται τρομακτική τώρα, μην αμφιβάλλετε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι σε μια προηγούμενη ζωή ήσασταν ένα άτομο που αναζητούσε την περιπέτεια και τη λατρεία. Θυμηθείτε καλά αυτό το μάθημα που μάθατε στην προηγούμενη ζωή σας: η υπομονή και η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί για κάθε σπουδαίο εγχείρημα. Μην επιτρέπετε στην αποτυχία να σας κάνει θύμα της.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα