Φενγκ Σούι: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά λουλούδια της άνοιξης

Φενγκ Σούι: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά λουλούδια της άνοιξης

Εκτός από κάποιους γενικούς κανόνες που «βαφτίζουν» φυτά και λουλούδια μαγνήτες θετικής ή αρνητικής ενέργειας αντίστοιχα, υπάρχουν και οι εποχές που καθορίζουν το πόσο τυχερά ή άτυχα είναι αυτά. Η πρώτη μέρα της άνοιξης πλησιάζει (20 Μαρτίου) και όπως καταλαβαίνεις πρέπει να κάνεις τις ανάλογες επιλογές στα λουλούδια που θα φωτίσουν και θα δώσουν χρώμα στο σπίτι σου.

Επειδή, λοιπόν, είσαι παιδί των λουλουδιών και επειδή εφαρμόζεις πολλές από της αρχές του Φενγκ Σούι στο σπίτι σου, εμείς βρήκαμε τα 3 λουλούδια που όχι μόνο θα προσελκύσουν τη θετική ενέργεια στον χώρο σου αυτήν την εποχή, αλλά θα αποτελέσουν και ζωντανό μέρος της διακόσμησης. Επομένως, ποια είναι τα must λουλούδια της ανοιξιάτικης περιόδου σύμφωνα με το Φενγκ Σούι; Διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις!

Φενγκ Σούι: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά λουλούδια της άνοιξης

Τα πιο τυχερά φυτά του Φενγκ Σούι για την άνοιξη: Ορχιδέες-κερασιές-παιώνιες. Σε γενικά πλαίσια, αυτά τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν την αγάπη, τη γονιμότητα, την τύχη και την επιτυχία.

Ορχιδέα

Οι ορχιδέες είναι γνωστές για την ικανότητά τους να ενεργοποιούν τη θετική ενέργεια chi. Συμβολίζουν την αγνότητα, τη γονιμότητα και την επαγγελματική ανέλιξη.

Παιώνια

Τόσο οι ορχιδέες όσο και οι παιώνιες είναι αντιπροσωπευτικά λουλούδια του πολιτισμού της Κίνας. Οι παιώνιες συμβολίζουν την έλευση μιας νέας αγάπης ή την αναθέρμανση της σχέσης που ενδεχομένως ήδη έχεις, στο Φενγκ Σούι. Οι παιώνιες σε βαθύ κόκκινο συμβολίζουν τον γάμο, ενώ οι ροζ παιώνιες τον ρομαντισμό. Αυτές τις τελευταίες καλύτερα να τις τοποθετήσεις στην κρεβατοκάμαρά σου ή στην περιοχή αγάπης/ σχέσης μέσα στο σπίτι σου, συμβουλευόμενη παράλληλα τον χάρτη Bagua.

Λουλούδια: Κερασιά

Τα άνθη της κερασιάς θεωρούνται τυχερά και προωθούν την προσέλκυση της αγάπης και του γάμου.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα