Αβοκάντο γεμιστά με ψίχα καβουριού, μαγιονέζα και αρωματικά

Αβοκάντο γεμιστά με ψίχα καβουριού, μαγιονέζα και αρωματικά

Υλικά
5 μέτρια ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
350 γρ. ψίχα καβουριού
4 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
2 κ. σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
1 κ. σ. κάπαρη
1/4 κ. γλ. πιπέρι
1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
1/2 κ. γλ πάπρικα
Λεμόνι σε σφήνες
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ.
Βήμα 2
Τοποθετήστε 2 μισά αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ και λιώστε σε πουρέ με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Προσθέστε τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Ρίξτε στο μπολ το καβούρι, 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, σχοινόπρασο, την πιπεριά τσίλι, την κάπαρη και το πιπέρι και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Γεμίστε τα υπόλοιπα αβοκάντο με το μείγμα και τοποθετήστε σε ένα ταψί.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με το τριμμένο τυρί και ψήστε για περίπου 3- 5 λεπτά.
Βήμα 7
Πασπαλίστε με το υπόλοιπο κόλιανδρο και σερβίρετε με τις σφήνες λεμονιού.

https://www.newsbeast.gr