Φουντουκόπιτα με σοκολάτα

Υλικά για 1 ταψάκι 28 εκ

1 φύλλο σφολιάτας  ή φύλλο ζύμης για τάρτες .

250 γρ. μαργαρίνη

2 φλ. ζάχαρη

4 αυγά

1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 φλ. φουντοκόψιχα σε πούδρα

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

 

Διαδικασία

 

Χτυπάμε με το μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη ώσπου να γίνει κρέμα. Σταδιακά προσθέτουμε τα αυγά συνεχίζοντας να χτυπάμε το μίγμα.  Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι και τη φουντοκόψιχα.

Στρώνουμε τη σφολιάτα στο ταψί που έχουμε αλείψει με μαργαρίνη, φροντίζοντας να καλύπτει τα τοιχώματα και να εξέχει λίγο. Αδειάζουμε μέσα το μίγμα με τη φουντοκόψιχα . κόβουμε τη κουβερτούρα σε κομματάκια και τα βάζουμε μέσα στο μίγμα . ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά. Σερβίρουμε τη πίτα ζεστή και τη πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα