Φτιάξτε ραβανί εύκολα και γρήγορα!

Τι θα χρειαστούμε:

1/2 βούτρο  λιωμένο ή 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκέλαιο

6 αυγά

1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι

1 μπέικιν παόυντερ

1 βανίλια

1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο

1 φλιτζάνι ζαχαρη



Για το σιρόπι:

4 ποτήρια νερό

2 φλιτζάνια ζάχαρη



Πως το φτιάχνουμε;

Χτυπάμε το λάδι ή το βούτυρο, με τη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και μετά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (18cm) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35′

Το κόβουμε σε κομμάτια και αφού κρυώσει το σιροπιάζουμε

Τι θα χρειαστούμε:

  • 1/2 βούτρο  λιωμένο ή 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκέλαιο
  • 6 αυγά
  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 μπέικιν παόυντερ
  • 1 βανίλια
  • 1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
  • 1 φλιτζάνι ζαχαρη




Για το σιρόπι:

  • 4 ποτήρια νερό
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη


Πως το φτιάχνουμε;

Χτυπάμε το λάδι ή το βούτυρο, με τη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και μετά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (18cm) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35′

Το κόβουμε σε κομμάτια και αφού κρυώσει το σιροπιάζουμε

www.mariailiaki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα