Προγνωστικά Superleague: Ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ ο Καρέλης

Ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Superleague με δύο αναμετρήσεις και το Betmarket.gr ξεχώρισε δύο επιλογές σε αποδόσεις 2,10 και 2,30.

Φτάσαμε στην 20η αγωνιστική της Ελληνικής Superleague (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις αναλύσεις των αγώνων της Σούπερλιγκ), εκεί όπου απόψε δεσπόζουν δύο αναμετρήσεις, Βόλος-Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος. Παρακάτω η ανάλυση και οι στοιχηματικές επιλογές των παιχνιδιών.

Προγνωστικά Superleague

Βόλος - Παναιτωλικός

Ο Βόλος ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Άρη (3-0) στη Θεσσαλονίκη και έχασε την ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι στη μάχη της πεντάδας. Τα προβλήματα που έχει είναι σταθερά και αφορούν την έλλειψη δημιουργίας, μετά τη φυγή του Φερνάντες και συνάμα το γεγονός πως δεν φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Ειδικά στην έδρα του τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις εντός έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες. Το θέμα που έχει στην άμυνα δείχνει άλυτο και πλέον έχει την τέταρτη χειρότερη άμυνα στη Superleague.

Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στην έδρα του και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κέρδισε. Μετά τη διακοπή έχει ένα αρκετά κακό ρεκόρ (1-1-4) και ειδικά η άμυνα του δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Μεγάλη ευθύνη για την μέτρια παρουσία φαίνεται να έχει η ψυχολογία, καθώς Αναστασίου και παίκτες δείχνουν προβληματισμένοι, ενώ ο Καρέλης μετά τη διακοπή έχει βρει δίχτυα μόνο μία φορά. Σημαντική απουσία θα είναι ο τερματοφύλακας Ανέστης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μλάντεν.

Μετά τη διακοπή ο Βόλος μετρά μόνο ήττες στην έδρα του, όπως και ο Παναιτωλικός μακριά από τη δική του. Αναμένεται να έχουμε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν βρίσκονται σε καλή περίοδο και έχουν την ανάγκη από μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνολικά, πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι και η λογική λέει πως πρώτος στόχος και των δύο θα είναι να μην ηττηθούν. Έτσι, η ισοπαλία μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα και βρίσκεται σε απόδοση 3.55 (Stoiximan.gr)

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, ο Νίκος Καρέλης παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ σε ισοβαθμία με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Έλληνας επιθετικός έχει συνολικά δέκα γκολ, όμως μετά τη διακοπή δείχνει να έχει χάσει κάπως τη φόρμα του. Η κακή άμυνα του Βόλου και το τάιμιγνκ του παιχνιδιού αποτελούν μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ και η επιλογή να σκοράρει βρίσκεται σε απόδοση 2.30 (Pamestoixima.gr).

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

Ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό στο 89ο λεπτό και να πάρει την ισοπαλία, αν και σε συνολική απόδοση ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο. Μετά τη διακοπή έχει επιστρέψει σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα, ακόμη και κόντρα σε ομάδες του big -5-. Μεγάλο του πλεονέκτημα δείχνει να είναι η επίθεση, καθώς βγαίνει μπροστά με ταχύτητα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Όσον αφορά τα στατιστικά, έχει πέντε goal/goal στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του. Σχετικά με τις απουσίες, αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπάλαν ενώ απόντες θα είναι ο Εραμούσπε και ο Κιάκος.

Ο Ατρόμητος έρχεται από τρείς συνεχόμενες ισοπαλίες σε Superleague και Κύπελλο Ελλάδας, με την τελευταία να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό. Απέναντι στους ερυθρόλευκους δεν έπαιξε πολύ αμυντικά, προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, ενώ δημιούργησε σημαντικές φάσεις και θα μπορούσε στο τέλος να έχει πάρει το τρίποντο. Ο Κόουλμαν έχει δώσει πλέον μία αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα του Περιστερίου και έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ικανό σύνολο. Έρχεται από τρία συνεχόμενα goal/goal και πέντε «2-3 γκολ» στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του.

Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και πάντα η έδρα του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και δυναμική. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και η αλήθεια είναι πως στις δύο περασμένες αγωνιστικές στάθηκε άτυχος. Ο Ατρόμητος βέβαια είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον εδώ, μιας και βρίσκεται στο κυνήγι της εξάδας και των πλέι οφ. Αναμένεται να είναι μια δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αρκετά καλό επιθετικό πλάνο κι έτσι το goal/goal σε απόδοση 2,10 (Betshop - Διαβάστε την Betshop Αξιολόγηση) δείχνει ιδανική επιλογή.

Betmarket Επιλογές Superleague

  • 19:30 - Βόλος - Παναιτωλικός - Να σκοράρει ο Καρέλης (2,30)

  • 20:00 - ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος - Goal/Goal (2,10)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα