Προγνωστικά Superleague: Δύσκολες αποστολές για τα φαβορί

Προγνωστικά Superleague: Δύσκολες αποστολές για τα φαβορί

Βρισκόμαστε στην έβδομη αγωνιστική της Ελληνικής Superleague και τα φαβορί έχουν δύσκολες αποστολές, μιας και μετρούν σημαντικές απουσίες. Αναλύσεις και στοιχηματικές επιλογές από το Betmarket.gr.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

Ο Λεβαδειακός μπορεί να έχασε στο ντεμπούτο του Βέλιτς, όμως φάνηκε να διόρθωσε κάποια βασικά λάθη. Η άμυνα όσο πάει και βελτιώνεται, ενώ ο προπονητής γνωρίζει πως δεν υπάρχει ταχύτητα πίσω και παρατάσσει την αμυντική γραμμή χαμηλά. Επιθετικά, το πρόβλημα είναι πως λείπει ένας εκτελεστής, διότι οι μεσοεπιθετικοί του κάνουν καλές εμφανίσεις. Εδώ, θα παίξει για δύο αποτελέσματα, οπότε αναμένεται να παίξει πολύ συντηρητικά.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλα κενά στο ντέρμπι και πρέπει άμεσα να ανασυνταχθεί. Ο Λουτσέσκου έχει τον τρόπο του με τις μικρομεσαίες ομάδες, καθώς συχνά καταφέρνει να τις παρασύρει και να βρίσκει χώρους. Το θέμα είναι πως μόλις σκοράρει, ρίχνει τον ρυθμό και παίζει περισσότερο για την διατήρηση του αποτελέσματος, παρά για την διεύρυνση του σκορ. Οι απουσίες παραμένουν σε άμυνα και επίθεση, ενώ τελευταία στιγμή μπήκαν στην αποστολή οι αμφίβολοι, Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Δεν θα είναι εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων και αν κερδίσουν θα γίνει οριακά. Η επιλογή να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία είναι σε απόδοση 1.77 και μοιάζει εξαιρετική. Ο Λεβαδειακός έχει έρθει ισοπαλία ή έχει χάσει με ένα γκολ διαφορά, στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή έχει έρθει ισοπαλία σε πέντε, από τις έξι, αναμετρήσεις του στη Superleague.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός έρχεται από νίκη σε ντέρμπι, είναι στην κορυφή με το απόλυτο των νικών και γενικά έχει την ψυχολογία του στα ύψη. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει πως έχει πάρει ένα καλό πλεονέκτημα, όμως ακόμη υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη συνέχεια στη Superleague. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται διάρκεια και αναμετρήσεις σαν κι αυτή δίνουν στην ομάδα σιγουριά. Χωρίς τον Σπόραρ η επίθεση θα είναι λιγότερη επικίνδυνη, ενώ θα πρέπει να προσέξει, διότι παίζει με μία στρωμένη ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη στη Superleague και η δουλειά του Μεταξά έχει αρχίσει και βγαίνει στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν αρκετά μαζεμένα στην αρχή των παιχνιδιών και προσπαθούν με την πάροδο του χρόνου να βρουν που υπερτερούν. Έχει καταφέρει σχετικά γρήγορα να αποκτήσει ομοιογένεια και γενικότερα το ομαδικό πνεύμα είναι εμφανές. Είναι ομάδα με αρκετά καλή τεχνική και θα αποτελέσει πηγή κινδύνου τόσο με σουτ εκτός περιοχής, αλλά και με σέντρες.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν αρκετά κοινά, καθώς δουλεύουν πολύ στο δέσιμο της ομάδας τους και χτίζουν την τακτική τους πάνω στον αντίπαλο.  Tο να κερδίσει ο Παναθηναϊκός με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία μοιάζει πολύ καλή επιλογή, στο 1.88, μιας και ο Παναθηναϊκός την έχει επιβεβαιώσει τέσσερις φορές φέτος.


Betmarket Επιλογές:

Μονά:

  • ΕΛΛ – 09/10, 16:30: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ : Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία (1.77)
  • ΕΛΛ – 09/10, 19:30: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Να κερδίσει ο Παναθηναϊκός με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία (1.88)
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα