Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Δύο combo bet στο Europa League

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Δύο combo bet στο Europa League

Το Europa League και το Conference League παίρνουν σειρά μετά το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά παιχνίδια και 2 επιλογές από το Betmarket.gr!

Πλούσιο το μενού στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με 8 Γερμανικές ομάδες να συμμετέχουν, αλλά και 3 Αυστριακές. Έτσι θα με απασχολούν στο σύνολο 11 παιχνίδια κάθε βδομάδα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Πάμε σιγά σιγά όμως να δούμε τις αναλύσεις.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ «ΑΛΤΕ ΦΟΡΣΤΕΡΑΪ»

Τι ήταν αυτό που έλειπε πέρυσι στην Ουνιόν Βερολίνου; Μα φυσικά το ότι δεν έπαιζε στην φυσική της έδρα. Στο αχανές ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου έχανε πολύ από τη δυναμική της. Άλλαξε αρκετά στον χώρο του γηπέδου της, το εξέλιξε, πήρε άδεια από την UEFA και αυτό σημαίνει ότι θα παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι στη φυσική της έδρα, μια έδρα χτισμένη από τα χεράκια των οπαδών. Ο αγώνας απέναντι στη Σαντ Ζιλουάζ είναι ιδιαίτερος, αφού θα είναι και ο πρώτος της αγώνας για το Europa League. Περιμένω ένα ματς με ρυθμό, ένα ματς με αρκετά γκολ, όπου δύσκολα η Ουνιόν Βερολίνου θα χάσει, αφού το πάθος και η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι της, ιδιαίτερα εντός έδρας, έχει κάμψει τεράστιους αντιπάλους. Ο άσος σε συνδυασμό με το γκολ/γκολ προσφέρεται στο 3,20. Με απλά μαθηματικά αν πολλαπλασιάσουμε τον άσο (1,60) με το γκολ/γκολ (1,75), προκύπτει το 2,80, επομένως στο 3,25 με απλά μαθηματικά και έχοντας γεγονότα που συμβαδίζουν ως προς την εξέλιξη, βρίσκω αξία.

Μένοντας Γερμανία και κατηφορίζοντας στη νότια Γερμανία, φτάνουμε στο Φράιμπουργκ. Ομάδα κόσμημα, ομάδα πρότυπο. Έχω γίνει γραφικός τα τελευταία 5-6 χρόνια αποθεώνοντας την Φράιμπουργκ για αυτό που έχει φτιάξει. Χωρίς επενδυτές, χωρίς δάνεια, με την στήριξη του κόσμου της και με πολύ υπομονή, της δίνεται πλέον η ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά Europa League στη φάση των ομίλων. Και αυτό ως πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα. Για την Κάραμπαγκ δεν γνωρίζω πολλά, γνωρίζω όμως ότι αρέσκεται σε γρήγορο παιχνίδι, επιθετικό παιχνίδι. Αυτό είναι αρκετό για να πάει το μυαλό μου στο γκολ/γκολ συνδυαστικό επίσης με τον άσο. Και εδώ ο απλός πολλαπλασιασμός δίνει 2,60 και το combo προσφέρεται στο 3,10. Με τα λαθάκια στην άμυνα που ακολουθούν την Φράιμπουργκ καιρό τώρα, θα το επιλέξω.

Ταξιδεύοντας ακόμα πιο νότια, συναντώντας τη μεσόγειο, θα βρούμε την πόλη Νις, εκεί όπου πρέπει να ταξιδέψει η Κολωνία για το θεσμό του Κόνφερενς Λιγκ. Ιδιαίτερο παιχνίδι για την Κολωνία, που μετά τον υποβιβασμό της πριν μερικά χρόνια, μπορεί και πάλι να ονειρεύεται ευρωπαϊκά. Στον πάγκο της ομάδας της Νις ένα πρώην «πουλάρι», ο Φαβρ, που θα χαρεί ιδιαίτερα να κερδίσει την Κολωνία, κόντρα στην οποία έχει σούπερ παράδοση. Εξαιρετικά διαβασμένοι πάντως οι Book που έχουν «κόψει» σωστά το σετ. Επομένως… no bet.

Οι ομάδες της Αυστρίας

Οι δύο αυστριακές ομάδες που συμμετέχουν σε Γιουρόπα και Κόνφερενς είναι η Αούστρια Βιέννης και η Στουρμ Γκρατς. Και οι δύο ομάδες παίζουν εντός έδρας και η αλήθεια είναι ότι και τις δύο φορές κοίταξα το διπλό. Δυστυχώς όμως ο Book δεν μας έκανε τη χάρη να κάνει κάποιο λάθος στο σετ. Συμφωνώ λοιπόν με το σετ στο Γκρατς, εν μέρει συμφωνώ με το σετ στη Βιέννη, όπου το 3,30 θα το ήθελα 3,50+ για να παίξω. Δεν θέλω όμως να σταθώ στα δύο ματς πολύ, αφού έτσι και αλλιώς δεν τα βλέπω ως ευκαιρία.

Betmarket Επιλογές:

Μονά/Δυάδα:

Γιουρόπα Λιγκ – 08/09 – 19:45 – Ουνιόν Βερολίνου – Σαντ Ζιλουάζ: 1ft + g/g

Γιουρόπα Λιγκ – 03/09 – 22:00 – Φράιμπουργκ – Κάραμπακ : 1ft + g/g

Δυάδα απόδοσης 9,92

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα