Ηλίας Χαραλάμπους: «Υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ»

Ηλίας Χαραλάμπους: «Υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ»

Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο τεχνικός της ομάδας του Λεβαδειακού, προέβη σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0. Ο κόουτς ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος για την ήττα και τα λάθη που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Οι δηλώσεις του έγιναν στη NOVA, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα.

Η ανάλυση του αγώνα και η ανάληψη ευθύνης

Ο Ηλίας Χαραλάμπους, μιλώντας για την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι, παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ επικράτησε δίκαια και ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ιδιαίτερα, όπως υπογράμμισε, η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού στάθηκε στα πολλά ατομικά λάθη που έγιναν από τους παίκτες του, τα οποία οδήγησαν στην εύκολη παραβίαση της εστίας τους. Μετά το πέρας του αγώνα, ο κ. Χαραλάμπους δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο ίδιος είναι ο υπεύθυνος τόσο για την ήττα όσο και για τα λάθη που σημειώθηκαν.

Η επιστροφή στην Τούμπα και η δυσκολία του παιχνιδιού

Σχετικά με την επιστροφή του στην Τούμπα, ο κόουτς του Λεβαδειακού είχε προεξοφλήσει τη δυσκολία του αγώνα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα αντιμετώπιζε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παρά τις προσπάθειες, η ανωτερότητα του γηπεδούχου ήταν εμφανής, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει την ποιότητά του, ειδικά στο αρχικό μέρος της αναμέτρησης, όπου έθεσε τις βάσεις για την επικράτησή του.

Αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και τα λάθη

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο Ηλίας Χαραλάμπους προχώρησε σε αλλαγές στην τακτική και τη διάταξη της ομάδας του. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, καθώς ο Λεβαδειακός συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο τεχνικός επεσήμανε ότι, παρά τις προσαρμογές, η ομάδα του υπέπεσε σε εύκολα λάθη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτεί και πάλι εύκολα γκολ. Αυτά τα ατομικά λάθη συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του τελικού, βαριού σκορ.

Το πλάνο της σεζόν και οι μεταγραφές

Ο Ηλίας Χαραλάμπους αναφέρθηκε και στο ευρύτερο πλάνο της τρέχουσας σεζόν για τον Λεβαδειακό, εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα. Όπως δήλωσε, το ρόστερ έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, με πολλούς παίκτες να έχουν αποχωρήσει.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν άργησαν να ενσωματωθούν στην ομάδα και δεν είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη προετοιμασία. Αυτή η καθυστέρηση, σύμφωνα με τον κόουτς, καθιστά αναγκαίο τον χρόνο προσαρμογής τους.

Η προοπτική για το μέλλον της ομάδας

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός του Λεβαδειακού εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον. Αυτό αναμένεται να συμβεί όταν οι νέοι παίκτες ενσωματωθούν πλήρως στο σύνολο και βρουν τον ρυθμό τους.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους υπογράμμισε την ανάγκη να σκύψουν όλοι το κεφάλι και να συνεχίσουν την προσπάθεια, δείχνοντας αποφασιστικότητα για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Με πληροφορίες από: Gazzetta

Διαβάστε ακόμα

Δείτε ακόμα