Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταγράφηκαν οι καρδιακοί του παλμοί στο Πορτογαλία – Σλοβενία που κρίθηκε στα πέναλτι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταγράφηκαν οι καρδιακοί του παλμοί στο Πορτογαλία – Σλοβενία που κρίθηκε στα πέναλτι

Οι καρδιακοί παλμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία – Σλοβενία για τους “16” του Euro 2024 καταγράφηκαν από την εταιρία WOOP και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεργάζεται με την εταιρεία WOOP, που καταγράφει αναλυτικά τις μετρήσεις του όταν κοιμάται, όταν προπονείται, όταν αναρρώνει. Κάτι τέτοιο έγινε και κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία – Σλοβενία για το Euro 2024, με τον Πορτογάλο μη μπορεί να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι στην παράταση του αγώνα αλλά να ευστοχεί στη συνέχεια στη σχετική διαδικασία, βοηθώντας τους Ίβηρες να φτάσουν στην πρόκριση.

Όπως φαίνεται από τα ευρήματα που προέκυψαν από τη συσκευή – λουράκι που φοράει στον καρπό, ο καρδιακός παλμός του Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε να μπαίνει σε κατάσταση ηρεμίας από τη στιγμή που το ματς πέρασε στην παράταση και μετά το χαμένο του πέναλτι στο 105′.

Όπως φαίνεται από την σχετική ανάλυση, ο 39χρονος βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο (περίπου 125bpm) λίγο πριν εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της Πορτογαλίας στην επικράτηση επί της Σλοβενίας.

Κατά τη διαδικασία, οι καρδιακοί του παλμοί είχαν αρκετές διακυμάνσεις, μέχρι να έρθει το φινάλε της και η εκτόξευσή τους (λίγο πάνω από 170bpm στην εκτέλεση του Μπερνάρντο Σίλβα), με την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Euro 2024.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα