Ο Τεντόγλου επιτέθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου: Δεν είμαι το παιχνιδάκι τους για πειράματα

Ο Τεντόγλου επιτέθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου: Δεν είμαι το παιχνιδάκι τους για πειράματα

Για μία ακόμη φορά ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μάσησε τα λόγια του και επιτέθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου για τους πειραματισμούς που κάνει στο μήκος.

Μετά την απονομή του χρυσού του μεταλλίου, ο κορυφαίος αθλητής στίβου όλων των εποχών στη χώρα, αναφέρθηκε στη World Athletics, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν του αρέσει να γίνεται ο ίδιος «το παιχνίδι τους για τα πειράματά τους», επαναλαμβάνοντας άλλη μια φορά πως αν επιμείνουν στις αλλαγές που θέλουν (να αφαιρέσουν τη βαλβίδα του μήκους, χαλώντας όλη την ουσία στο άθλημα), τότε δεν αποκλείεται να πάει στο τριπλούν.

«Στα μεγάλα πρωταθλήματα μετράει το πώς θα αγωνιστώ και η επίδοση που θα κάνω. Αν μπορώ να απαντήσω σε άλλους μεγάλους αθλητές. Έχω πάρει όλους τους τίτλους, αλλά δεν είμαι άτομο που κυνηγά κάποιο σερί μεταλλίων, απλώς μου αρέσει να αγωνίζομαι και να χαίρομαι για τις επιδόσεις που κάνω» είπε αρχικά στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Για το αν υπάρχει ακόμη κίνητρο απάντησε: «Είναι το δύσκολο κομμάτι, το να έχεις θέληση να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι και να κυνηγάς κάτι. Εγώ πάντα βρίσκω τον τρόπο και βελτιώνομαι».

Ο Τεντόγλου μετά το χρυσό ζήτησε και... συγγνώμη: «Είμαι πολύ κουρασμένος, προσπάθησα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ»
Όσον αφορά το τριπλούν, είπε: «Είναι ούτως ή άλλως από τα αγαπημένα μου μαζί με το ύψος και θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα και με τις αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνουν. Δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους για τα πειράματά τους».

Τέλος, αναφορικά με το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη, αλλά είμαι έτοιμος. Όταν πάω, θα τα δώσω όλα και ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω ξανά».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα