Το γκολ της καριέρας του, το γκολ της χρονιάς, πιθανότατα το γκολ της ιστορίας του Ολυμπιακού! Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν εκεί τη στιγμή που έπρεπε, το βράδυ της Τετάρτης (29/5), για να βουτήξει, να πάρει την κεφαλιά και να γράψει το 1-0 στο 116' του τελικού του Conference League με τη Φιορεντίνα.
Ο Σαντιάγκο Έσε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαροκινός επιθετικός οριζοντιώθηκε, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ξεσπάσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε ανεπανάληπτους πανηγυρισμούς στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας.
???? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ❞????????????????????????????????????????????????????❞ ???????????????????????????????????? pic.twitter.com/GKxRK52Fmi
— SPORT24 (@sport24) May 29, 2024



