Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Άρη με 68-80 και ετοιμάζεται για τα playoffs της Basket League (Βίντεο)

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Άρη με 68-80 και ετοιμάζεται για τα playoffs της Basket League (Βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη με 68-80 στην τελευταία αγωνιστική του Top6 της Basket League.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εκτός έδρας τον Άρη με 80-68 στην τελευταία αγωνιστική του Top6 της Basket League και πλέον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις των playoffs Που θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Χουάντσο Ερννγκόμεθ και Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να βάλει στην αρχική πεντάδα τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Σημειώνεται πως αρκετοί παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν… παράπονα για ορισμένες φάσεις στις οποίες δέχθηκαν έντονα μαρκαρίσματα, με τον Τούρκο προπονητή να τους αλλάζει καθώς θέλει να προφυλάξει το ρόστερ του ενόψει του Final Four της Euroleague.

Αναλυτικά το σκορ στα δεκάλεπτα: 12-16, 25-32, 43-53, 68-80

Άρης (Καστρίτης): Τολιόπουλος 7, Μπλούμπεργκς 7, ντε Σόουζα 14, Χάρελ 5, Γκάλινατ 13, Σλαφτσάκης 2, Σανόγκο 4, Τσαχτσίρας, Μποχωρίδης 3, Περσίδης, Καλόγηρος 3, Ριντ 10.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Μπαλτσερόφσκι 17, Σαμοντούροβ 6, Γκραντ 8, Ναν 8, Γκριγκόνις 10, Βιλντόσα 3, Μωραΐτης 9, Παπαπέτρου 6, Λεσόρ 2, Μήτογλου 6, Μαντζούκας 5.

Πλέον ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Basket League που θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα