Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου

Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final Four του Βερολίνου

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στην τελική φάση της Euroleague, το τριήμερο 24-26 Μαΐου θα βρίσκεται στο Βερολίνο και το βράδυ της Τετάρτης (8/5) θα μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό.
 
O Παναθηναϊκός το έργο του δεν το ολοκλήρωσε, αλλά την πρώτη... πίστα την πέρασε! Μετά από μία ντουζίνα χρόνια απουσίας, εν έτει 2024 επιστρέφει στα Final Four της Euroleague.

Απέκλεισε στο ΟΑΚΑ και στο Game 5 της σειράς την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με την ολοκλήρωση της τρίτης του νίκης πήρε ταυτόχρονα θέση για τον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί που ακόμα δεν γνωρίζει ποιον θα αντιμετωπίσει στο δρόμο προς το Βερολίνο εκεί όπου σκοπεύει να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα του. 

Ο αντίπαλός του θα προκύψει το βράδυ της Τετάρτης (8/5) όταν τελειώσει το πέμπτο ματς της Μονακό με την Φενέρμπαχτσε. Οι Μονεγάσκοι θα φιλοξενήσουν στο Salle Gaston Médecin την ομάδα της Κωνσταντινούπολης που αγωνιστικά διαχειρίζεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το ρόστερ της ενισχύουν (μεταξύ άλλων) οι... δικοί μας, Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

 
Όποιος εκ των Μονακό και Φενέρμπαχτσε τα καταφέρει, τότε θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον έναν ημιτελικό, ενώ στον δεύτερο περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης που θα συναντήσει το νικητή της αναμέτρησης στην Ισπανία, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό.

Οι Καταλανοί και οι «ερυθρόλευκοι» όπως και η εν τέλει πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης ήταν και πέρσι στην τελική φάση που διοργανώθηκε στο Κάουνας της Λιθουανίας και η τέταρτη ομάδα της... παρέας τότε ήταν η Μονακό. Άρα, αν νικήσει την Φενέρμπαχτσε τα 3/4 των ομάδων του Βερολίνου θα είναι ίδια με τα περσινά. Μόνο ο Παναθηναϊκός θα κάνει τη... διαφορά!

sportal.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα