Champions League: Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με την διαιτησία – Όλα ήταν εναντίον μας

Champions League: Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με την διαιτησία – Όλα ήταν εναντίον μας

Εκτός Champions League έμεινε η Μπαρτσελόνα, καθώς στην ρεβάνς των προημιτελικών ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 σε έναν αγώνα όπου ακούστηκαν πολλά παράπονα για την διαιτησία. Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του για την αντιμετώπιση του αγώνα από τον διαιτητή λέγοντας πως οι αποφάσεις του άλλαξαν την ροή της αναμέτρησης.

Η αποβολή του Ρόναλντ Αραούχο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας της εξέλιξης του αγώνα, με τον Τσάβι να λέει: «Η αποβολή έκρινε το παιχνίδι. Με δέκα παίκτες, είναι πολύ περίπλοκο και δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα όπως η Παρί. Είναι κρίμα που η δουλειά ολόκληρης της σεζόν τελειώνει εδώ, λόγω μιας κακής απόφασης ενός διαιτητή. Είναι κρίμα που θα ήθελα να μπορούσα να παίξω 11 με 11 εναντίον Παρί και εναντίον του Λουίς Ενρίκε».

Σχεδόν όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για πολλές από τις αποφάσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα, με τον ίδιο να τους «τιμωρεί» για διαμαρτυρία με κίτρινες κάρτες. Εκτός αυτού

«Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός, του είπα, δεν κατάλαβε το παιχνίδι. Όλα ήταν εναντίον μας. Η διαιτησία ήταν περίεργη, για να μη χρησιμοποιήσω μια άλλη λέξη, που θα δημιουργήσει προβλήματα σε εμένα και την ομάδα. Όλοι όμως καταλαβαίνουν τι εννοώ...», συμπλήρωσε ο Τσάβι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα