Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8» - Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8» - Οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League, με τις ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους αλλά και τις διασταυρώσεις που θα υπάρχουν στην ημιτελική φάση, μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 16 και 17 του μήνα. Αντίστοιχα αναφορικά με την ημιτελική φάση, ο πρώτος γύρος θα γίνει στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 7 και 8 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια είναι αυτό της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι να τίθεται αντιμέτωπος ξανά απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η νικήτρια του παραπάνω ζευγαριού θα βρεθεί απέναντι σε μία εκ των Άρσεναλ ή Μπάγερν Μονάχου, με το φαβορί αυτού του ζευγαριού να είναι οι Βαυαροί όμως κανένας δεν μπορεί να… διαγράψει τους «κανονιέρηδες» οι οποίοι κάνουν φέτος εξαιρετική σεζόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης καθώς τόσο το Wanda Metropolitano όσο και το Signal Iduna Park, αναμένεται να είναι κατάμεστα.

Ακόμα ένα ζευγάρι που έχουμε ξαναδεί σε φάση νοκ-αουτ του Champions League, είναι το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται στην τελευταία του σεζόν με τους Παριζιάνους.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Οι διασταυρώσεις των ημιτελικών:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορύσια Ντόρτμουντ/Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου/Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα