ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Τον γκρέμισε από την κορυφή

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Τον γκρέμισε από την κορυφή

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στα play off της Stoiximan Super League ως πρωτοπόρος αλλά μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής έπεσε στη 2η θέση και στο -2 από την ΑΕΚ και ο λόγος είναι η εντός έδρας ήττα του με 0-1 από τον Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μετά το γκολ του Μορόν στο 31ο λεπτό.

Οι Ασπρόμαυροι ήξεραν ότι μόνο με νίκη θα παρέμεναν στην κορυφή και πήραν από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας, με την πρώτη τους τελική προσπάθεια να έρχεται στο 6′ με το σουτ του Ζίβκοβιτς εντός περιοχής που έφυγε ψηλά άουτ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε και διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως αυτό να οδηγεί κάπου.

 
Το ντέρμπι δεν είχε καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να είναι ανούσιοι και τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να αμύνονται σωστά και να καταφέρνουν τελικά να σκοράρουν στην πρώτη τους φάση! Στο 31′ ο Κεντζιόρα έκανε λάθος πάσα και ο Σαβέριο πήρε τη μπάλα και γύρισε για τον Μορόν, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κοτάρσκι για το 0-1.

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Koτάρσκι, Ότο (71′ Ντεσπόντοφ), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μάρκος Αντόνιο (59′ Σβαμπ), Μεϊτέ (78′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (71′ Τζίμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (76′ Βέλεθ), Βερστράτε, Νταρίντα (94′ Φεράρι), Σαβέριο (76′ Σαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (89′ Φετφατζίδης), Μορόν (46′ Ανσαριφάρντ).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα