Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του «ντέρμπι των αιωνίων»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του «ντέρμπι των αιωνίων»

Τα βλέμματα της 21ης αγωνιστικής στη Super League συγκεντρώνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Πότε και πού θα το δείτε.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Super League κορυφώνεται την Κυριακή (04/02) με την αναμέτρηση των «αιωνίων αντιπάλων», δηλαδή μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε κατά την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ως εκ τούτου, σε 20 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός είναι στην τρίτη θέση της Super League με 44 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ με 47 και τη δεύτερη ΑΕΚ με 45, ενώ ο Ολυμπιακός είναι τέταρτος με 41.

Η ώρα, το κανάλι και οι διαιτητές του ντέρμπι

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό θα είναι ο Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λάσσε – Λουτσιάνο Κοσλόβσκι και Έντουαρντ Μπάιτινγκερ. Τέταρτος ρέφερι έχει ορισθεί ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς και στο VAR θα βρίσκονται ο – επίσης – Γερμανός Σόρεν Στορκς με τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Επισημαίνεται ότι το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21:00. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κυβερνητικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, αλλά θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από το «Απόστολος Νικολαΐδης» μέσα από τη συχνότητα της COSMOTE SPORT 1 HD.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα