Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χωρίς περιγραφή το ντέρμπι λόγω απεργίας

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χωρίς περιγραφή το ντέρμπι λόγω απεργίας

Η ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών) ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι της COSMOTE TV θα προχωρήσουν σε 24ώρη απεργία από την Κυριακή 04/02 στις 6 το πρωί μέχρι και τη Δευτέρα 05/02 την ίδια ώρα.

Έτσι το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα γίνει χωρίς περιγραφή. Το ίδιο θα γίνει και με τα παιχνίδια ΟΦΗ - Κηφισιά και ΑΕΚ - Αστέρας που θα δείξει το συνδρομητικό, καθώς και όλα τα ματς των διεθνών πρωταθλημάτων έχει αγοράσει τα δικαιώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε έκτακτη συνεδρίαση την 1η/2ου/2024 αποφάσισε την προκήρυξη 24ώρης απεργιακής κινητοποίησης από τις 6:00 πμ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6:00 π.μ. την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 για όλους τους δημοσιογράφους, που απασχολούνται στην COSMOTE TV με αιτήματα:

  • τον επανακαθορισμό των όρων των συμβάσεων εργασίας,
  • την καταβολή αμοιβής για νυχτερινή απασχόληση και εργασία την Κυριακή, και τέλος
  • την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων καθώς και αποζημίωσης για εργασία σε ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης και εργασία εκτός έδρας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία, αφού μόνο μέσα από συλλογικούς και οργανωμένους αγώνες μπορεί να δοθεί λύση σε χρονίζοντα προβλήματα".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα