Το 2024 κανένας άλλος. Ως εδώ: Βίντεο - γροθιά στην οπαδική βία με Έλληνες αθλητές και μικρά παιδιά

Το 2024 κανένας άλλος. Ως εδώ: Βίντεο - γροθιά στην οπαδική βία με Έλληνες αθλητές και μικρά παιδιά

Η οπαδική βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ως εκ τούτου μας αφορά όλους. Μέσα από ένα βίντεο- γροθιά, το OPEN έδωσε βήμα σε 14 κορυφαίους Έλληνες αθλητές- όλων των σπορ και όλων των ομάδων- για να μιλήσουν και να στείλουν το πιο ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Οι αθλητές όχι απλά μίλησαν αλλά μπήκαν στη θέση των θυμάτων και έγιναν ένα με αυτούς. Χωρίς κανέναν αστερίσκο. Γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι μια. Και στο τέλος έχει την ίδια αξία.

Στο βίντεο συμμετείχαν οι: Τάσος Μπακασετας, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Κουρμπέλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Θωμαή Βαρδαλή, Βάσια Γιαννακά, Ανδρέας Φράγκος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Χρήστος Κεδέρης, Γιώργος Μπαντής, Μαρία Πετροπούλου και ο πρώην ρέφερι Αριστομένης Κουτσιαύτης.

 Δεν ήταν όμως μόνοι. Μαζί τους ήταν και οι: Γιάννης, Ευθυμης, Γιώργος, Χάρης και Περικλής: 5 μικρά παιδιά που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη αντίστοιχα.

Γιατί αυτό που θέλουμε για το 2024 είναι η ελπίδα. Και οι στίχοι του Νίκου Πορτοκάλογλου: «τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα» είναι σήμερα πιο επίκαιροι από ποτέ….

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα