Παναθηναϊκός – Η πρώτη ομιλία Τερίμ στους παίκτες: Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει, θα παίξουμε λίγο διαφορετικά

Παναθηναϊκός – Η πρώτη ομιλία Τερίμ στους παίκτες: Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει, θα παίξουμε λίγο διαφορετικά

Αφού έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας κάποια οργανωτικά θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα, ακολούθως πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» στο Κορωπί, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν δύο μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία.

Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι’ αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου. Η ομάδα είναι η οικογένειά μας. Το να βγεις δεύτερος δεν είναι επιτυχία. Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλέξω θέλω να έχει το νούμερο ένα.

Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς. Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στυλ.

Δεν είναι κάτι που θα έρθει αυτό το διάστημα, θα το δουλέψουμε. Σας ζητάω κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Champions League πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε άσχημα.

Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε, θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Όταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως “ναι” και όλα πήραν το δρόμο τους».

Ο Φατίχ Τερίμ θα υπογράψει το πρωί της Πέμπτης (28/12) το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό διάρκειας ενάμισι έτους, προκειμένου να κλείσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με το «τριφύλλι».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα