Ο καυτός Γενάρης του Παναθηναϊκού με πέντε σερί ντέρμπι σε 17 ημέρες

Ο καυτός Γενάρης του Παναθηναϊκού με πέντε σερί ντέρμπι σε 17 ημέρες

Πολύ δυναμικά μπαίνει το 2024 για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιανουάριος περιλαμβάνει συνολικά πέντε ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα κρίσιμα ματς είναι συνεχόμενα και θα γίνουν μέσα σε διάστημα 17 ημέρων.

Ο γολγοθάς των «πρασίνων» ξεκινά με την υποδοχή του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στις 10/01 και τέσσερις μέρες μετά πάνε στην «OPAP Arena» για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ (14/01) για το πρωτάθλημα. Έπειτα, τρεις μέρες αργότερα (17/01), πάνε στο Φάληρο, όπου θα κοντραριστούν με τους «ερυθρόλευκους» για το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ύστερα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη (20/01) για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μία εβδομάδα μετέπειτα θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, αυτή τη φορά για τον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Κοινώς, από τις 10 του Γενάρη μέχρι και τις 27 του μήνα οι «πράσινοι» θα δώσουν πέντε μεγάλα ματς, εκ των οποίων τα τρία θα είναι εκτός έδρας και μάλιστα συνεχόμενα. Το «τριφύλλι« θα αντιμετωπίσει μέσα σε έξι μέρες (14-20/01) εκτός έδρας κατά σειρά τις ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι» καλείται να επικεντρωθεί στην Ελλάδα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με το νέο έτος να μπαίνει με δύο εντός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό κατά σειρά.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού τον Γενάρη:

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 03/01, Stoiximan Superleague

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 07/01, Stoiximan Superleague

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10/01, Κύπελλο Ελλάδος, 1ος αγώνας για φάση των «16»

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 14/01, Stoiximan Superleague

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17/01, Κύπελλο Ελλάδος, 2ος αγώνας για φάση των «16»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 20/01, Stoiximan Superleague

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 27/01, Stoiximan Superleague

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα