UEFA: Τέλος οι ξένοι διαιτητές από τους αγώνες της Super League στην Ελλάδα

UEFA: Τέλος οι ξένοι διαιτητές από τους αγώνες της Super League στην Ελλάδα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η UEFA ενημέρωσε την ΚΕΔ πως αποφάσισε να μην στείλει ξανά ξένους διαιτητές στην χώρα μας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κάλεσε όλους τους διεθνείς διαιτητές να μην αποδεχθούν ξανά πρόσκληση η οποία θα προέρχεται από την Ελλάδα, προκειμένου να μεταβούν στην χώρα μας για να διαιτητεύσουν κάποιον αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι λεγόμενοι «Big-5» του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχαν ζητήσει τα ντέρμπι στις εγχώριες διοργανώσεις να διεξάγονται με ξένους διαιτητές, οπότε αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ΠΑΕ.

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση των Ελλήνων διαιτητών με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, όπου θα συζητηθούν τα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Συνάντηση εκπροσώπων των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, ορίστηκε για την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00».

Αναστέλλουν την αποχή οι διαιτητές

Την ίδια ώρα οι διαιτητές πήραν την απόφαση να αναστείλουν την αποχή τους και να σφυρίξουν κανονικά στα παιχνίδια της 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, διαιτητές και βοηθοί κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ενδεχόμενο επιστροφής στην αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τις πληροφορίες να τονίζουν ότι δεν υπήρχε ομόφωνη απόφαση αλλά οι περισσότεροι δέχθηκαν να υποχωρήσουν.

Έτσι οι διαιτητές αναμένεται να επιστρέψουν στα γήπεδα, οπότε περιμένουμε να δούμε εάν θα γίνουν κανονικά οι ορισμοί τους από την ΚΕΔ την Πέμπτη (14/12).

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα