Superleague: Στον αέρα το πρωτάθλημα – Επιμένουν στην αποχή οι διαιτητές

Superleague: Στον αέρα το πρωτάθλημα – Επιμένουν στην αποχή οι διαιτητές

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την αποχή τους, αφήνουν οι διαιτητές της Stoiximan Super League. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι αμφίβολη, οι ομάδες προετοιμάζονται για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Πέμπτης.
Αντίστροφα μετράνε οι ομάδες για την καθοριστική τελευταία αγωνιστική στους ευρωπαϊκούς ομίλους όπου Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός παίζουν την πρόκριση στο Conference League.

Ολυμπιακός
Στον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Πειραιωτών απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο «Καραισκάκη» εξαιτίας της απόφασης που επέβαλε η κυβέρνηση μόνο για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν βαθμό για να σφραγίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Conference League, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Πορόζο, Σκάρπα και Φρέιρε σε αντίθεση με τον Γιόβετιτς που από χθες είναι ξανά στις προπονήσεις.

Από σήμερα εξάλλου θα μπορούν όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τα εκδοτήρια να τα επιστρέφουν.

Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός, στην κατάμεστη Λεωφόρο, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μακάμπι Χάιφα σε ματς πρόκρισης όπου χρειάζεται να μην ηττηθεί για να συνεχίσει στο Conference.

ΑΕΚ
Το ίδιο ακριβώς σενάριο ισχύει και για την ΑΕΚ που θα πρέπει να μείνει όρθια στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ.

ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελσίνκι, και αυτός με κόσμο στην Τούμπα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς καθώς έχει πάρει ήδη την πρωτιά στον όμιλό.

Και ενώ οι τέσσερις εκπρόσωποί μας ετοιμάζονται για τα ματς της Πέμπτης, κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα έχουμε πρωτάθλημα ξανά το Σαββατοκύριακο που έρχεται και αυτό γιατί οι διαιτητές αφήνουν ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την αποχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα