ΠΑΟΚ: Τριάρα επί της Λαμίας με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια

ΠΑΟΚ: Τριάρα επί της Λαμίας με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια

Ασταμάτητος είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά την νίκη του επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη (30/11) στο Conference League, νίκησε και την Λαμία εντός έδρας με 3-0 για να ανέβει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν σε εξαιρετική φόρμα, με τον Κωνσταντέλια να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για μία ακόμα φορά, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

 
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην σημερινή αναμέτρηση έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του «δικεφάλου» ο Μάρκος Αντόνιο που πέρασε σαν αλλαγή για τα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως το γκολ ήρθε λίγο μετά την συμπλήρωση των 20 λεπτών. Μετά από ωράια κυκλοφορία της μπάλας ο Ντεσπόντοφ πάσαρε στον Κωνσταντέλια, κι εκείνος με την σειρά του έγραψε το 1-0 με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Οι παίκτες της Λαμίας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν καθώς ελάχιστες ήταν οι φορές που πάτησαν τα αντίπαλα καρέ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχασε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.  

Όμως στο 43' ο Σοάρες δεν τους χαρίστηκε και έπειτα από ωραία συνεργασία με τους Σβαμπ και Μπράντον, πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας για το 2-0.

Η Λαμία μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος αλλά έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, όμως οι προσπάθειες των Καρλίτος και Σαντάνα δεν κατάφεραν να μετατραπούν σε γκολ. Έτσι ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των αντιπ[άλων του στον επιθετικό τομέα, κατάφερε να βρει τους χώρους και στο 57ο λεπτό ο Σάστρε συνδυάστηκε ωραία με τον Κωνσταντέλια, με τον πρώτο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Έτσι ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Άρη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76' Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70' Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83' Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (70' Σαμάτα).

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59' Μάλτσι), Τζανράδης, Μαρτίνεθ (60' Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα