Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει προπονητής στον Ολυμπιακό

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει προπονητής στον Ολυμπιακό

Η επίσημη επιβεβαίωση απομένει, προκειμένου ο Κάρλος Καρβαλιάλ να θεωρείται ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Προ των… πυλών του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν και στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 . Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής αναλαμβάνει τους Πειραιώτες, παίρνοντας τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

 Όπως όλα δείχνουν, απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις του “διαζυγίου” με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για να επισημοποιηθεί και η έναρξη της συνεργασίας με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Δεν αποκλείεται, πριν από τις συγκεκριμένες εξελίξεις, να υπάρξει η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες (θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής).

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στον Αστέρα Τρίπολης. Στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, έχει περάσει από τους πάγκους των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σουόνσι και Μπεσίκτας. Την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής στη Θέλτα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καρβαλιάλ θα βρεθεί μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα