Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Ανακλήθηκε η παραχώρηση του γηπέδου των Σερρών

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Ανακλήθηκε η παραχώρηση του γηπέδου των Σερρών

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται -πλέον- πως η αναμέτρηση Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ για την 12αγωνιστική της Super League δεν θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών καθώς ο Δήμος προχώρησε στην ανάκληση παραχώρησης της αθλητικής εγκατάστασης, λόγω έναρξης εργασιών (μ σκοπό την απεγκατάσταση του στεγάστρου της δυτικής κερκίδας).

Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών υπολογίζεται περίπου 15 ημέρες με συνέπεια, να μην είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στη φυσική έδρα του Πανσερραϊκού.

Το παραπάνω “γεγονός” αναμένεται να “οδηγήσει” στην αντιστροφή έδρας του συγκεκριμένου αγώνα, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Άρη, στέλνοντας το ματς στην Τούμπα.

Εκτός από την αλλαγή έδρας, υπάρχει και πιθανότητα έχουμε και αλλαγή ημερομηνίας, καθώς την ίδια ημέρα στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται του Άρη με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (26/11, 20:30).

Το… μπαλάκι θα πάει στην αστυνομία, καθώς για λόγους ασφαλείας δύσκολα θα δώσει την έγκρισή της για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στην Τούμπα, την ίδια ημέρα. Το ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι πιθανό να πάει την προηγούμενη ημερομηνία, στις 25 Νοεμβρίου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα