Παναθηναϊκός προς οπαδούς: Μην έρθετε στην Καισαριανή, προστατέψτε την ομάδα

Παναθηναϊκός προς οπαδούς: Μην έρθετε στην Καισαριανή, προστατέψτε την ομάδα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του και η ΠΑΕ με ανακοίνωση απευθύνεται προς τους οπαδούς και τους ζητάει να μη βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής.

Οι νεοφώτιστοι έχουν αποφασίσει να μη δώσουν εισιτήρια σε καμία από τις ομάδες που φιλοξενούν και αυτή τη φορά είναι η σειρά των Πράσινων, οι οποίοι φρόντισαν να κάνουν σαφές στους φίλους τους ότι δεν θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο ώστε να μη συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να προκαλέσει τιμωρία της ομάδας. 
Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η ΑΕΚ αυτή που είχε τονίσει προς τους οπαδούς της ότι δεν θα πρέπει να προσεγγίσουν το γήπεδο της Καισαριανής και τώρα είναι ο Παναθηναϊκός, η ανακοίνωση του οποίου αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην έρθουν απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» για τον αγώνα με την Κηφισιά, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα στη μάχη της για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να τη βλάψει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα