Αλβανία: Ποδοσφαιριστής πέθανε μέσα στο γήπεδο εν μέσω αγώνα

Αλβανία: Ποδοσφαιριστής πέθανε μέσα στο γήπεδο εν μέσω αγώνα

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στο αλβανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου καθώς ο Ράφαελ Ντουαμένα υπέστη ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια του αγώνα της Εγνατία με την Παρτιζάνι και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 28χρονος Γκανέζος επιθετικός της Εγνατία κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που παιζόταν η αναμέτρηση για την αλβανική λίγκα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έφυγε απ’ τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο Ντουαμένα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δυρραχείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή καρδιάς.

Ο Ντουαμένα, ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Red Bull Σάλτσμπουργκ, Αούστρια Λουστενάου, Ζυρίχη, Λεβάντε, Σαραγόσα και Βέιλε, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά του. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ, το καλοκαίρι του 2017 δεν προχώρησε η μεταγραφή του απ’ τη Ζυρίχη στην Μπράιτον για ιατρικούς λόγους, ενώ τον Οκτώβριο του 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, την εποχή που αγωνιζόταν στην αυστριακή Μπλάου-Βάις Λιντς.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα